Τα 10 πιο ευφάνταστα back-to-school Instagram captions για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Γιατί πρώτη μέρα στο σχολείο χωρίς Instagram post δε γίνεται.

Σε λίγες μέρες ξεκινούν και πάλι τα σχολεία, αρχίζεις σιγά σιγά να μπαίνεις σε πρόγραμμα και κάπως αυτές τις μέρες είσαι σε ένα τρέξιμο. Νέα τάξη, ίσως και νέοι φίλοι, νέοι καθηγητές και γενικά πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σου.

Φυσικά, αυτήν την περίοδο θα έχεις πάρει τους δρόμους για το απαραίτητο shopping για τις πρώτες μέρες στο σχολείο, τόσο για τα χαρτικά είδη που θα χρειαστείς όσο και για την εμφάνισή σου. Και εδώ ακριβώς θέλω να σταθούμε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις σκεφτεί τι θα φορέσεις την πρώτη μέρα στο σχολείο. Δεν είναι μια απλή μέρα. Είναι η αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και θέλεις να εντυπωσιάσεις μιας και θα δεις τους φίλους σου που έχεις να τους συναντήσεις όλο το καλοκαίρι, αλλά μπορεί να κάνεις και νέες γνωριμίες. Αφού, λοιπόν, φορέσεις αυτό το φανταστικό outfit που έχεις ονειρευτεί, δεν πρέπει να βγει και η απαραίτητη #backtoschool φωτογραφία; Ε, πρέπει!

Γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να μην σπας το κεφάλι σου να βρεις το κατάλληλο caption που θα συνοδεύσεις την super photo που θα ποστάρεις στο Instagram.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τα 10 πιο ευφάνταστα quotes για να κάνεις τη διαφορά σε όλο το σχολείο και να πάρεις τα περισσότερα likes!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved