Πώς να αγαπήσεις το σώμα σου κάνοντας τέσσερις αλλαγές στη ζωή σου

Fact: Το κάθε σώμα είναι μοναδικό.

Η διαιτολόγος- διατροφολόγος Κλειώ Χούπη, σου δίνει 4 tips για να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου και να μάθεις να αγαπάς το σώμα σου.

Κάνε διατροφή για να είσαι υγιής…και όχι για να στερηθείς. Τα πρότυπα της εποχής προωθούν την πεποίθηση ότι ένα αδύνατο σώμα είναι και ελκυστικότερο. Αυτό φυσικά δεν ισχύει αφού ελκυστικό είναι πάνω από όλα το υγιές σώμα! Υιοθέτησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής με την οποία θα εξασφαλίζεις όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι. Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα!

Φρόντισε το σώμα σου…διατροφικά. Εκτός από το καθημερινό beaute, ξεκίνα να φροντίζεις το σώμα σου μέσω των διατροφικών σου συνηθειών, συνδυάζοντας και ένα τύπο φυσικής δραστηριότητας που σου αρέσει. Βάλε αυτά στη καθημερινή σου ρουτίνα και δες την αυτοπεποίθησή σου να εκτοξεύεται!

Εκτίμησε τη μοναδικότητα… και όχι την αντιγραφή. Σκέψου λογικά: Υπάρχει ορισμός του τέλειου σώματος; Η απάντηση είναι όχι! Τέλειο σώμα σημαίνει υγιές σώμα. Μάθε να αγαπάς τις ατέλειές σου γιατί υπάρχουν εκατομμύρια σώματα στον κόσμο και είναι όλα όμορφα, το καθένα με τον τρόπο του.

Μη συγκρίνεις το σώμα σου…με αυτά που βλέπεις στα social media. Να σου πω ένα μυστικό; Οι περισσότερες φωτογραφίες από αυτές που ίσως θαυμάζεις είναι ψεύτικες! Ακολούθησε άτομα που σε εκφράζουν μέσα από το χαρακτήρα τους, το χαμόγελό τους και την ενέργειά τους, όχι από την ματαιοδοξία τους και τις ικανότητές τους στο photoshop!

Από την Κλειώ Δ. Χούπη, Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Μ.Med.Sc Παθολογία της Κύησης

kleio.choupi@gmail.com

https://www.instagram.com/kleiochoupi/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved