Σου αρέσει η Yoga; Τότε πρέπει να ακολουθήσεις αυτά τα accounts

Με αυτά τα accounts η γιόγκα θα γίνει τρόπος ζωής για σένα.

Η yoga είναι ευρέως διαδεδομένη εδώ και πολλά χρόνια ως ένα είδος γυμναστικής που συμβάλλει στην πρόληψη και στη διατήρηση της υγείας προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη σε νοητικό, ψυχικό και σωματικό επίπεδο.

Αν θες να ξέρεις η γιόγκα έχεις τις ρίζες της στην αρχαιότητα μιας και αποτελούσε είδος διαλογισμού, όμως τώρα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα είδη άσκησης του Δυτικού κόσμου. Η yoga είναι το σύμβολο της εσωτερικής γαλήνης, της ισορροπημένης σωματικής άσκησης και της πνευματικής ηρεμίας.

Για να κάνεις αυτό το είδος γυμναστικής δε χρειάζεσαι κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό, ούτε είναι ανάγκη να γραφτείς στο γυμναστήριο. Μπορείς να κάνεις γιόγκα μόνη σου στο σπίτι σου.

Βέβαια, θα μας πεις πώς θα το κάνεις αυτό; Γι’ αυτό σού έχουμε λύσεις. Στο Instagram υπάρχουν πάρα πολλοί yoga experts, οι οποίοι παρουσιάζουν τη δουλειά τους με διάφορα βίντεο στα social media.

Στην παρακάτω gallery σού έχουμε τους 6 καλύτερους Instagram λογαριασμούς για να επιλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα.

Μην αργείς!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved