Η νέα μόδα που κάνουν όλοι οι teenagers έφτασε στην Ελλάδα κι ετοιμάσου να ξετρελαθείς

Μόλις βρήκες τι θα κάνεις το επόμενο σαββατοκύριακο

Το τι θα κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο και το πώς θα διασκεδάσετε με την παρέα σου είναι κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία, γιατί προφανώς κανείς δε θέλει να βαριέται όταν μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Οι κονσόλες των παιχνιδιών, για παράδειγμα, έφεραν πολλές ώρες διασκέδασης, γέλιου και περιπέτειας στη ζωή σου, όμως, η τεχνολογία δε σταματάει να προχωράει κι έρχεται τώρα να σου φέρει κάτι που θα σε συναρπάσει.

Δε μιλάμε για κάτι άλλο, από το VR (Virtual Reality) ή αλλιώς Εικονική Πραγματικότητα. Αυτό που ουσιαστικά κάνεις με το VR είναι να προσομοιώνεις ένα πραγματικό ή ακόμη και φανταστικό περιβάλλον και να είναι σα να ζεις μέσα σε αυτήν για όσο διαρκεί. Έχεις ειδικά γυαλιά VR που σε «μεταφέρουν» σε αυτόν τον παράλληλο κόσμο, όπως επίσης και ηχεία για να νιώθεις την πλήρη εμπειρία και να μην αφήνεις τίποτα να σε αποσπά από αυτήν.

Υπάρχουν διάφορες θεματικές που μπορείς να επιλέξεις και μπορείς να βρεις από απλές βόλτες σε υπέροχους προορισμούς, μέχρι να πρωταγωνιστήσεις σε σκηνή τρόμου. Στην Ελλάδα, μάλιστα, άνοιξαν και συγκεκριμένοι χώροι (Μοναστηράκι, Νερατζιώτισσα, κ.α.) που ασχολούνται μόνο με αυτό και κάθε λάτρης του VR μπορεί να ζήσει αξέχαστες στιγμές.



Διάβασε επίσης: 6 αστείες σκηνές σε ταινίες της Marvel που δε θα ξεχάσουμε ποτέ (+video)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved