Παράταση στην κατάθεση του μηχανογραφικού - Δεν αλλάζουν φέτος οι Πανελλήνιες

Ειδήσεις προέκυψαν από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Παιδείας, το πρωί της Παρασκευής (12/07).

Από το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε σήμερα τον κύκλο των επισκέψεών του στα υπουργεία, ο πρωθυπουργός. Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο με τη συμμετοχή της υπουργού, Νίκης Κεραμέως, των δύο υφυπουργών, Σοφίας Ζαχαράκη και Κώστα Διγαλάκη και του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, η κίνησή του αυτή είναι ενδεικτική της «απόλυτης προτεραιότητας που δίνει ο ίδιος στην Παιδεία».

Από τη σύσκεψη αυτή προέκυψαν ειδήσεις, με την υπουργό Νίκη Κεραμέως να ανακοινώνει ότι το εξεταστικό σύστημα δεν θα αλλάξει και θα μείνει ως έχει αλλά θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις σε στρεβλώσεις που πιθανόν να υπάρχουν.

Ανακοίνωσε επίσης ότι θα δοθεί παράταση στην υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων αλλά και ότι δεν θα ιδρυθεί η 4η Νομική στην Πάτρα.

Ο πρωθυπουργός, άρχισε τις δηλώσεις του αναφέροντας ότι «είναι μεγάλη χαρά που ξεκινώ τις επισκέψεις από το υπουργείο Παιδείας» και ευχήθηκε στη νέα υπουργό και στους υφυπουργούς καλή επιτυχία και δύναμη στην επιτέλεση του έργου τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved