Η Mulan επιστρέφει και το teaser της μόλις κυκλοφόρησε

Είσαι έτοιμη για τις νέες περιπέτειες της Mulan;

Το πρώτο teaser της ταινίας Mulan είναι επιτέλους εδώ και είμαι σίγουρη ότι είσαι κι εσύ έτοιμη για αυτό το φανταστικό ταξίδι.

Το τρέιλερ παρουσιάζει την ηθοποιό Liu Yifei ως τον βασικό χαρακτήρα της ταινίας. Ανάμεσα σε πανέμορφα τοπία και επικές μάχες, βλέπουμε τη Mulan να εκπαιδεύεται να γίνει μια ικανή πολεμίστρια, ενώ μεταμορφώνεται από μια ήσυχη κόρη σε μια άγρια μαχήτρια και όλα αυτά γίνονται σε λιγότερο από δύο λεπτά. Παρόλο που δεν υπάρχει ξεκάθαρο τραγούδι, μπορείς να ακούσεις αποσπάσματα από το αυθεντικό soundtrack της Disney στο τρέιλερ (η σκηνοθέτης της ταινίας, Niki Caro, έχει δηλώσει ότι η μουσική παίζει αναμφισβήτητα σημαντικό ρόλο στο έργο).

yifei cc 65309869 359539148077604 2908386665261820682 n

Η live-action εκδοχή της ταινίας που προβλήθηκε το 1998 σε animation και υπήρχε η φήμη εδώ και χρόνια ότι θα βγει στους κινηματογράφους το 2018, τώρα λέγεται ότι τελικά θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2020. Εκτός από τον παράγοντα της μουσικής, η νέα version θα έχει κάποιες αξιοσημείωτες διαφορές από την αρχική. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα παρουσιαστεί το ερωτικό ενδιαφέρον της Mulan για τον Li Shang στη live-action έκδοση. Αντ' αυτού, θα συναντήσουμε ένα νέο χαρακτήρα που ονομάζεται Chen Honghui, τον οποίο θα υποδυθεί ο Yoson An.

Μαζί με τη Μουλάν πρωταγωνιστούν οι Jet Li, Jimmy Wong, Donnie Yen και Gong Li.

Δες παρακάτω το τρέιλερ και ετοιμάσου για τις νέες περιπέτειες της Μουλάν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved