6 μαθήματα ζωής που μπορείς να πάρεις βλέποντας Marvel Movies

Παρακολουθώντας αυτούς τους σαρκαστικούς υπερανθρώπους θα μάθεις πολλά.

Το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel είναι πολυσύνθετο και πάντα υπάρχει κάποια ιστορία που μπορεί να έχεις ξεχάσει να παρακολουθήσεις.

Αν ως τώρα δεν έχεις δει και ξεκινάς να βλέπεις Marvel Movies ή να διαβάζεις τα αντίστοιχα κόμικς είμαι σίγουρη ότι δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις. Παρακολουθώντας αυτούς τους σαρκαστικούς υπερανθρώπους που ντύνονται με στενά, εφαρμοστά σακάκια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρεις πολλά μαθήματα ζωής.

Παρακάτω σου παρουσιάζω 6 πράγματα που με δίδαξαν οι Marvel Movies:

Υπερασπίσου όσα πιστεύεις

Ένας από τους πιο εικονικούς χαρακτήρες είναι ο Captain America. Αν και μοιάζει να μην έχει υπερδυνάμεις, τελικά ο ίδιος δεν παύει ποτέ να υπερασπίζεται όσα πιστεύει. Ο Steve Rogers πάντα υποστηρίζει τις απόψεις του και δεν τον ενδιαφέρει αν οι άλλοι δε συμφωνούν. Κάνε και εσύ το ίδιο!

Οι φίλοι τσακώνονται μερικές φορές

Και ο Steve και ο Tony τσακώνονταν διαρκώς μεταξύ τους. Ωστόσο, παρέμεναν φίλοι. Οπότε, αν μαλώσεις με τους φίλους σου, δεν έγινε και κάτι βρε παιδί μου.

Το παρελθόν δεν ορίζει το μέλλον σου

Όλοι κάνουμε λάθη. Ακόμα και οι υπερήρωες. Και ο χαρακτήρας της Natasha μπορεί να στο αποδείξει αυτό. Γιατί η ίδια σου δείχνει πώς να συγχωρείς τον εαυτό σου και να δείχνεις στους άλλους ανθρώπους πώς να το κάνουν.



Δες τα υπόλοιπα μαθήματα ζωής στην παρακάτω gallery:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved