Τα μαθήματα τελειώνουν, οι διακοπές ξεκινούν και η teen queen καλωσορίζει το καλοκαίρι

Καλώς ήρθες καλοκαίρι!

Μετά από μια χρονιά γεμάτη υποχρεώσεις, άγχη, δουλειά, διαβάσματα και ο,τιδήποτε απασχολεί τον καθένα μας, έχουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε. Ζητάμε απεγνωσμένα να ξεφύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα μας, να γεμίσουμε μπαταρίες, να δροσιστούμε και να διασκεδάσουμε.

Οι πρώτες ζέστες έκαναν την εμφάνισή τους αρκετά γρήγορα, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ακόμα έχουν ελαττωθεί οι δουλειές και οι υποχρεώσεις. Όσο να ναι όμως λίγο ο ηλιόλουστος καιρός και λίγο η ευχάριστη διάθεση που μας δημιουργεί μας κάνει να ανυπομονούμε για τις μέρες που θα έρθουν και θα έχουν λίγο από ξεγνοιασιά και ανεμελιά. Αναμένουμε τις διακοπές μας, τις βουτιές μας, τα κοκτέιλ μας, την απέραντη ομορφιά της φύσης όπου κι αν πάμε. Το μυαλό μας μόνο στην δουλειά δεν είναι, γυρνάει σε παραλίες και νησιά.

Άλλωστε οι διακοπές είναι κάτι το οποίο όλοι χρειαζόμαστε, ακόμα και αν είναι για λίγο εφόσον τα πράγματα στις μέρες μας είναι δύσκολα. Όμως σίγουρα το λίγο είναι καλύτερο από το καθόλου. Υπάρχουν τρόποι να περάσουμε όμορφα και να αποβάλλουμε το άγχος και την πίεση που έχουμε υποστεί από ολόκληρο τον χειμώνα, χωρίς πολλά έξοδα και σπατάλη. Καλή παρέα να υπάρχει και όλα γίνονται. Έτσι, αποβάλλοντας το άγχος επιστρέφουμε πιο ανανεωμένοι και δριμύτεροι για ό,τι απαιτητικό χρειαστεί να βγάλουμε εις πέρας.

Η διάθεσή μας είναι τελείως διαφορετική όσο και η ψυχολογία μας αφού το μυαλό μας ηρεμεί και είναι καθαρό να συλλάβει ό,τι του κινήσει την περιέργεια. Το πιο ιδανικό είναι οπουδήποτε αποφασίσουμε να πάμε να το καταευχαριστηθούμε, να αφήσουμε για λίγο τα πάντα πίσω μας και να μην σκεφτόμαστε τίποτα ∙ γιατί μόνο έτσι θα το απολαύσουμε χωρίς έγνοιες και προβλήματα ∙ αφού αυτή η αλλαγή παραστάσεων θα μας ανανεώσει πλήρως .

Υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνουμε στις διακοπές μας. Έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους τόπους, νέα μέρη και κουλτούρες, νέους ανθρώπους, να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν ξέραμε, να διαβάσουμε ένα βιβλίο στην παραλία που ακούγοντας τον ήχο της θάλασσας και μόνο μας ηρεμεί τόσο πολύ. Αξίζει να αφιερώσουμε χρόνο για τον εαυτό μας.

Η εποχή αυτή άλλωστε είναι αισιόδοξη, φωτεινή και περιτριγυρίζεται από πολλές αλλαγές. Όλα δείχνουν πιο όμορφα, οι μέρες μεγαλώνουν, οι νύχτες γίνονται πιο έντονες και όλα κυλούν σε ωραίους καλοκαιρινούς ρυθμούς. Αναζητάμε και κάποιες φορές τα καλοκαίρια στο χωριό, το μπουγέλο που παίζαμε, τα παγωτά που μετρούσαμε και τα μπάνια και τα νοσταλγούμε. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή και πηγαίναμε στο χωριό τι απερίγραπτη χαρά ήταν αυτή που είχα, τα ραντεβού που δίναμε στην πλατεία του χωριού, τα παιχνίδια που παίζαμε με τις ώρες, τις βόλτες που κάναμε με τα ποδήλατα και δεν μας ένοιαζε τίποτα, το πόσο ανέμελα παιδικά χρόνια είχαμε χωρίς διαβάσματα και το μόνο που μας ένοιαζε ήταν πόσα μπάνια θα κάνουμε και πόσα παγωτά θα φάμε για να περάσουμε τους φίλους μας.

Έτσι λοιπόν κάθε καλοκαίρι έχει την δική του ιστορία που δεν γίνεται να είναι ίδια ακόμα και αν είσαι στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο. Την εποχή αυτή γινόμαστε όλο και πιο όμορφοι,

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved