Beach Party Festival 2019: Έρχεται το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα

O νέος μουσικός θεσμός του φετινού καλοκαιριού! Εσύ θα χάσεις τόσους καλλιτέχνες μαζί; 

Το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου στην Αγία Άννα της Εύβοιας!

Απόλαυσε τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και το Ministry of Sound*, το πιο διάσημο dance club στον κόσμο!

Το συναυλιακό καλοκαίρι φέτος, θα έχει την υπογραφή του Beach Party Festival: Ένα φεστιβάλ που θα ανατρέψει όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια, από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2019. Πέντε ημέρες ξέφρενου γλεντιού με μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις σε μια μαγική τοποθεσία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Συνδυάστε συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής με βουτιές στα παραδεισένια νερά της Αγίας Άννας, χορό και παράλληλες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες!

Το Beach Party Festival θα γίνει ο απόλυτος προορισμός σας αυτό το καλοκαίρι, καθώς για πρώτη φορά παρέχονται διάφοροι τρόποι διαμονής, από την κλασσική cozy σκηνή, μέχρι άνετα και όμορφα καταλύματα για τους λιγότερο μυημένους στην κατασκηνωτική εμπειρία.

melisses1

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επίσης, το Ministry of Sound * έρχεται με κορυφαίους DJs όπως τους: Philip George, The Menendez brothers, LOVRA, Xenia Ghali, Dale Castell, Melé κ.α. στα decks του Beach Party Festival. Χορέψτε με τη μουσική των DJs όλη νύχτα και δείτε τον ήλιο να ανατέλλει αργά από το Αιγαίο.

foivos3

Το Beach Party Festival είναι ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της People Entertainment Group, της μεγαλύτερης εταιρίας live entertainment στην Ελλάδα – διοργανώτρια μέχρι και το 2017 του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς- και του Club Agia Anna, του ομορφότερου και πιο οργανωμένου camping της χώρας και αναμένεται να γίνει ο ετήσιος μουσικός θεσμός του καλοκαιριού.

kostis

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, επιλέγουμε όλοι και όλες Αγία Άννα και BEACH PARTY FESTIVAL!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΕΣΩ VIVA.GR:

https://www.viva.gr/tickets/music/club-agia-anna/beach-party/

OFFICIAL SITE:

http://beachpartyfestival.gr/


SOCIAL MEDIA LINKS:
https://www.instagram.com/beachpartyfestival/

https://www.facebook.com/BeachPartyFest/

*MINISTRY OF SOUND
Το μεγαλύτερο dance club του κόσμου έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Διάσημοι dj’s του Ministry of Sound club έρχονται στο ειδικά διαμορφωμένο stage του, στο μεγαλύτερο festival που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

1200x1200

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – LINE UP: Δες το παρακάτω

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved