Οι 5 συνήθειες των κοριτσιών που λένε συνεχώς πως είναι... «ευτυχισμένες»

Μήπως κάνεις εσύ κάτι λάθος;

Η ευτυχία είναι κάτι γενικό και δεν πρέπει να βάζεις όρους, ούτε να ψάχνεις τον ορισμός της. Η καθεμία από εμάς νιώθει ευτυχισμένη με διαφορετικά πράγματα. Ας δούμε όμως τι κάνουν αυτοί που δηλώνουν διαρκώς ευτυχισμένοι. Ποιες κινήσεις κρύβονται πίσω από το χαμόγελό τους;

  1. Ξεκινούν τη μέρα τους διαθέτοντας λίγο χρόνο για τον εαυτό τους.

Ξύπνα έστω 10 λεπτά νωρίτερα και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει, τρώγοντας ένα καλό πρωινό. Έτσι, θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με καλύτερη διάθεση και περισσότερη ενέργεια. Ναι, μην πας πάλι αργοπορημένη στο σχολείο.

  1. Ακούνε το σώμα τους

Ναι, το σώμα σου σου μιλάει και δεν έχεις παρά να του δώσεις σημασία για να καταλάβεις τι σου λέει (όπως, για παράδειγμα, πότε χόρτασε, πότε έχει ανάγκη από ένα καλό ύπνο ή ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο την πίεση γενικώς).

  1. Βρίσκουν χρόνο για άσκηση

Η άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες που μας κάνουν ευτυχισμένες. Παράλληλα, βελτιώνει τη φυσική σου κατάσταση αλλά και τη σιλουέτα σου, κάνοντάς σε να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Οπότε, μην αμελείς το χόμπι σου.

  1. Εκτιμούν όσα έχουν

Μία υπέροχη κολλητή φίλη, μια ασυναγώνιστη αδερφή, στιγμές με τους αγαπημένους σου ανθρώπους ή, απλά, μια όμορφη στιγμή μέσα στη μέρα σου είναι πράγματα που δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένα, αλλά να «γιορτάζεις» καθημερινά.

  1. Χαμογελούν

Σε φίλους, γνωστούς, συμμαθητές, καθηγητές ακόμα και σε αγνώστους με τους οποίους απλά τυχαίνει να έρθεις σε επαφή στο πλαίσιο της ρουτίνα σου. Μη φοβάσαι να χαμογελάσεις και σου υποσχόμαστε ότι θα σου βγει σε καλό!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved