Δε φαντάζεσαι με τι απειλούν οι δάσκαλοι όσα παιδιά δεν κάνουν τα μαθήματά τους

Το έπιασαν το νόημα και ξέρουν ότι δε θες αυτο να σου συμβεί με τίποτα

Εντάξει, το να μη διαβάσει κάποιο παιδί τα μαθήματά του δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο. Πόσες φορές το έχεις δει στη δική σου τάξη, με τους δικούς σου συμμαθητές και πόσες φορές ακούς από τριγύρω ένα σωρό δικαιολογίες από το κλασικό «Δεν πρόλαβα» μέχρι το «Έχασα το τετράδιο», «Ήμουν άρρωστη», και η λίστα συνεχίζει χωρίς σταματημό. Όλοι έχουμε υπάρξει κάποια στιγμή σε αυτήν τη θέση και δε θα στο κρύψουμε.

Κι αυτοί οι δύσμοιροι οι δάσκαλοι, όμως, που προσπαθούν απεγνωσμένα να σε κάνουν να διαβάσεις για να νιώσουν κι εκείνοι μία υπερηφάνεια που τα παιδιά τους προοδεύουν, προσπαθούν να βρουν τους κατάλληλους τρόπους για να τα κάνουν να ασχοληθούν περισσότερο με τα μαθήματά τους. Κάποιοι πανέξυπνοι και δαιμόνιοι καθηγητές σκέφτηκαν να εφαρμόσουν τον τέλειο τρόπο για να φροντίσουν ώστε όλη η τάξη να είναι πάντα διαβασμένη και οι αγαπημένοι σου Avengers αποτέλεσαν το όπλο τους.

Πώς το έκαναν αυτό;

Απειλούσαν τους μαθητές ότι αν δεν κάνουν μαθήματά τους θα τους έκαναν spoilers για το Endgame! Είχαν, μάλιστα, γράψει στον πίνακα προτάσεις που περιέγραφαν σκηνές της ταινίας με κενά που θα συμπληρώνονταν στην περίπτωση που κάποιος είχε κάνει το λάθος να είναι αδιάβαστος.

Ναι, άκουσες πάρα πολύ καλά και τρομάξαμε κι εμείς όταν το ακούσαμε όσο κι εσύ τώρα. Να σου γίνει, τώρα, spoiler στα καλά του καθουμένου επειδή μία μέρα δε διάβασες τα Μαθηματικά, ας πούμε, ε, όχι, δε λέει, ευχαριστούμε πολύ. Για αυτήν την περίοδο, τουλάχιστον, το διάβασμα μάλλον έχει εξασφαλιστεί.

Διάβασε επίσης: Απίστευτο! Δύο από τους διασημότερους Avengers έπαιζαν μαζί στο «Ξαφνικά 30»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved