«The Society»: Αν σ’ αρέσει το «Riverdale», αυτό είναι το νέο σου κόλλημα

Ναι, έρχεται κάτι πολύ δυνατό

Αν σ’ αρέσει το «Riverdale», αν ανήκεις στους φανατικούς που ανυπομονούν να βγει νέο επεισόδιο για να δουν τι θα συμβεί στους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές, τότε έχουμε βρει το νέο σου κόλλημα και ανήκει ξανά στην ίδια πλατφόρμα. Ναι, το Netflix έκανε και πάλι το θαύμα του και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία σειρά που θα σε κάνει να συζητάς συνέχεια με τις φίλες σου. Για ποια μιλάμε;

Το «Society» («Κοινωνία από το Μηδέν») είναι μία δραματική σειρά που διηγείται την ιστορία μίας ομάδας εφήβων που μεταφέρεται σε μία πόλη - ίδια με τη δική τους- όμως ουσιαστικά αποτελεί ένα πιστό της αντίγραφο, στο οποίο δεν υπάρχουν οι γονείς τους. Εκεί, τα παιδιά πασχίζουν να επιβιώσουν, δημιουργώντας τη δική τους κοινωνία.

Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στη σειρά είναι άλλοι πιο γνωστοί κι άλλοι ανερχόμενα αστέρια. Εκεί θα δεις τους: Gideon Adlon, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo, Grace Victoria Cox («Under the Dome», «Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile»), Emilio Garcia-Sanchez («Criminal Minds»), Rachel Keller («Legion», «Supernatural»), κ.α.

Η πρώτη σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου.

Δες το τρέιλερ της νέας σειράς στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: «The Last Summer»: Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του Riverdale στην αισθηματική ταινία του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved