5 ιδέες για να κάνεις την Κυριακή σου πιο δημιουργική

Πέρασε όμορφα και δημιουργικά 

Το ξέρω ότι όλη την εβδομάδα περιμένεις το Σαββατοκύριακο για να μην κάνεις τίποτα. Την ώρα που ξυπνάς μεσοβδόμαδα ονειρεύεσαι την στιγμή του Σαββάτου και της Κυριακής που απλά θα κάθεσαι όλη μέρα στο κρεβάτι. Παρόλα αυτά μόλις τελειώνει το Σαββατοκύριακο νιώθεις ένα κενό και ότι δεν έκανε τίποτα. Γι’αυτό τον λόγο εμείς θα σου προτείνουμε κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις για να χαλαρώσεις αλλά και να περάσεις ένα πιο γεμάτο, δημιουργικό weekend.

  1. Διάβασε ένα βιβλίο.

Μπορεί όταν το πρωτοακούς να σου φαίνεται βαρετό, δεν είναι όμως. Διαβάζοντας ένα βιβλίο μπορείς να ταξιδέψεις νοητά σε μια άλλη εποχή σε έναν άλλον κόσμο και πραγματικά να σου γεμίσει εικόνες όλο το Σαββατοκύριακο.

  1. Αποχή από τα social media

Σίγουρα δεν είναι καθόλου δημιουργικό να καθίσεις όλη την Κυριακή και να κοιτάς φωτογραφίες στο Instagram. Άσε λίγο το κινητό στην άκρη.

  1. Γίνε δημιουργική

Φτιάξε χειροτεχνίες. Αυτή την εποχή που έρχεται και Πάσχα είναι η καλύτερη εποχή να φτιάξεις πασχαλινά διακοσμητικά. Μπορείς να ζωγραφίσεις ή να μαγειρέψεις ένα ωραίο γλυκό.

  1. Κάνε beaute

Μπορείς να κάνεις μανικιούρ, πεντίκιουρ και μάσκες ομορφιάς. Αρχικά κάνε ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια και μετά ακολούθησε μια όμορφη περιποίηση σώματος.

  1. Γυμνάσου

Στο Youtube υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής. Φτιάξε ατμόσφαιρα και ξεκίνα.

Δες ακόμα 8 χρήσιμα tips για να κοιμηθείς πιο γρήγορα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved