4 πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν είσαι πολύ… down ψυχολογικά

No more bad days!

Ο Σεπτέμβρης δεν ήταν ποτέ από τους καλούς μήνες της χρονιάς. Αλλαγές, πολλές αλλαγές. Βάλε πετσέτα θαλάσσης στην αποθήκη, βγάλε από εκεί την περσινή σχολική τσάντα, κάτσε ξανά στο γραφείο, ξέχνα τα ξενύχτια στην πλατεία με τις κολλητές. Λίγα από όσα κάνουν το mood σου αυτές τις ημέρες να μην είναι και στα πολύ καλά σου.

  1. Γράψε ημερολόγιο: Αποτύπωσε στο χαρτί όλα όσα σε προβληματίζουν, σε πονάνε και έτσι «βγάλε» τα από μέσα σου. Αν θες γράψε και ένα sms σε κάποιον δικό σου για να εκφράσεις μία συγγνώμη ή και ένα σ’ αγαπώ.
  2. Βρες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές: Εδώ θέλει προσοχή. Αν είσαι έτσι εξαιτίας του αγοριού που άφησες πίσω στο εξοχικό στην Άνδρο, προς θεού μην αρχίσει να χαζεύεις φωτός από το τελευταίο beach party στο νησί. Έχεις μαζέψει τόσες από εκείνη τη μονοήμερη εκδρομή με τις φίλες σου.
  3. Φτιάξε τη δική σου λίστα με τραγούδια: Άσε το μελόδραμα στην άκρη και ξεκίνα να χορεύεις στο σαλόνι (το μπαλκόνι ή και το σπίτι της κολλητής). Ξέθαψε λίγο τα πιο pop τραγούδια και όλα καλά.
  4. Περιποιήσου την εξωτερική σου εμφάνιση και μην πηγαίνεις στο σχολείο με ό,τι βρήκες μπροστά σου: «Θα γίνω μία κούκλα» αυτό να έχεις ως στόχο και λάβε τα μέτρα σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved