Τρεις τρόποι να αφαιρέσεις από τα σεντόνια και τα ρούχα σου, τον πιο δύσκολο λεκέ της εφηβείας

Ναι, κατάλαβες πολύ καλά για ποιόν λεκέ μιλάμε

Ναι, κατάλαβες πολύ καλά για ποιόν λεκέ μιλάμε

Στην εφηβεία τα πράγματα είναι δύσκολα γενικά για πολλούς και διάφορους λόγους (αλλαγές στη ζωή σου, αλλαγές στο σχολείο) και γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όταν έρχονται αυτές οι δύσκολες μέρες του μήνα. Που μπορεί να μην είναι πολλές, είναι όμως αρκετές για να μας βγάλουν εκτός εαυτού.

Και δεν φτάνει που είναι δύσκολες από μόνες τους, υπάρχει ακόμη κάτι που μπορεί να μας βγάλει εκτός εαυτού. Είναι αυτοί οι λεκέδες που βλέπεις στα ρούχα και τα σεντόνια σου το πρωί που ξυπνάς και καταλαβαίνεις, πως κάπου υπήρξε διαρροή. Δεν είσαι όμως μόνη σου σε αυτήν τη ζωή, εμείς σε νιώθουμε και σε καταλαβαίνουμε και γι’ αυτό σου έχουμε τρεις τρόπους για να τους αφαιρέσεις από τα ρούχα, τα σεντόνια και το στρώμα σου.

Βάλε το ρούχο με τον λεκέ κάτω από κρύο νερό

Όταν πρόκειται για την αφαίρεση λεκέδων που προέρχονται από αίμα, ειδικά από ρούχα κατασκευασμένα από ελαφρύ ύφασμα όπως εσώρουχα, πιτζάμες, σεντόνια, προσπάθησε αρχικά να κρατήσεις τη λεκιασμένη περιοχή τεντωμένη κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό - θα εκπλαγείς με το πόσα πράγματα μπορεί να κάνει ένα σταθερό ρεύμα νερού μπορεί κάνει σε ένα ρούχο. Οι λεκέδες μπορούν να αντιμετωπιστούν χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε είδος σαπουνιού έχεις κοντά σου εκείνη τη στιγμή, το σαπούνι χεριών, τόσο υγρό όσο και η ράβδος, θα λειτουργήσει όπως και ένα υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων.

Τρίψε με αλάτι ή αλατούχο διάλυμα στον λεκέ

Δυστυχώς μερικές φορές όταν βρίσκεσαι στις δύσκολες αυτές μέρες του μήνα συμβαίνουν ατυχήματα και δυστυχώς το ατύχημα αυτό δεν κάνει διακρίσεις, μπορεί να σε βρει οπουδήποτε, στο δρόμο, στο σχολείο, στον ύπνο, οπουδήποτε. Εάν έχεις αλάτι όμως, τότε είναι όλα τέλεια. Το αλάτι και το κρύο νερό μπορούν να κάνουν εκπληκτική δουλειά με τους λεκέδες πάνω στα ρούχα.

Extra Tip: Αν χρησιμοποιείς φακούς επαφής μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υγρό των φακών, που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά και είναι και πολύ πρακτικό όταν ταξιδεύεις. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να σε βρει το «κακό».

Χρησιμοποίησε οξυζενέ ή χυμό λεμονιού στον λεκέ

Αν δεν έχεις αντιληφθεί τον λεκέ και έχει πολλές ώρες που έχει συμβεί κι έχει στεγνώσει, τότε ίσως χρειαστείς κάτι πιο ισχυρό για να τον αφαιρέσεις. Υπάρχουν πολλά κοινά αντικείμενα οικιακής χρήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε τις επίμονες κηλίδες αίματος! Για τα ελαφρύτερα χρωματιστά ρούχα, το υπεροξείδιο του υδρογόνου (aka οξυζενέ) ή ο χυμός λεμονιού είναι εξαιρετικές επιλογές. Έχε απλά στο νου σου ότι μπορούν να προκαλέσουν ξεθώριασμα χρώματος σε πιο σκούρα ρούχα, γι 'αυτό δοκίμασε το αρχικά σε μια δυσδιάκριτη περιοχή για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χαλάσει.

Δες και αυτό: Σου ήρθε περίοδος ξαφνικά; Να πως πρέπει να το αντιμετωπίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved