Δηλώνουμε ενθουσιασμένες! Θα μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας απευθείας από το Instagram

Μια είδηση που θα μας αλλάξει την καθημερινότητα 

Όσο οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας αυξάνονται, η ανάγκη για γρήγορο shopping μεγαλώνει. Την επιθυμία μας αυτή τα social media τα brands την γνωρίζουν γι΄ αυτό προσπαθούν να μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Πέρσι, το Instagram στην Ελλάδα μας έδωσε μία επιπλέον δυνατότητα. Με αυτήν μπορούμε να πατήσουμε πάνω στο προϊόν, να δούμε την τιμή και να μπούμε με το πάτημα ενός κουμπιού στο site του καταστήματος. Με αυτή την επιλογή η αγορά ενός προϊόντος γίνεται πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.

Το Instagram όμως αυτή την φορά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Στην Αμερική και σύντομα στην Ελλάδα έχεις πλέον την δυνατότητα να ολοκληρώσεις κανονικά την αγορά μέσω Instagram. Έτσι, μόλις θα βλέπεις το προϊόν που θέλεις, θα πατάς πάνω του και θα έχει την επιλογή "Checkout on Instagram".

Εκεί θα μπορείς να επιλέξεις χρώμα και μέγεθος και μετά θα πρέπει να βάλεις τα στοιχεία σου και τον τρόπο πληρωμής. Οι τρόποι πληρωμής θα είναι Paypal ή πιστωτική κάρτα.

Οι λεπτομέρειες της αποστολής σου θα εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις του Instagram. Το καλό είναι ότι, άμα πάει κάτι στραβά με την παραγγελία σου, το Instagram θα είναι υπεύθυνο για να σε αποζημιώσει. Το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, λοιπόν, και στην Ελλάδα για να γίνουν οι αγορές μας πιο εύκολες αλλά και πιο ασφαλείς.

Δες ακόμα 10 απαραίτητες αγορές που πρέπει να κάνεις την άνοιξη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved