Ξεφορτώσου το λίπος της κοιλιάς χωρίς τρέξιμο και ελλειπτικά μηχανήματα γυμναστικής

Το 12λεπτο βίντεο για γραμμωμένη κοιλιά χωρίς λίπος

Η περιοχή της κοιλιάς είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία όσον αφορά στην αντιμετώπιση του λίπους και στη γράμμωση των μυών. Όσο πιο μεγάλη είναι η επιφάνεια την οποία στοχεύουμε να γυμνάσουμε, τόσο περισσότερη δουλειά κι επιμονή χρειάζεται από τη δική μας πλευρά για να επιτύχουμε τους επιθυμητούς για εμάς στόχους. Βέβαια, ο κάθε μυς θέλει την πιο κατάλληλη και στοχευμένη μέθοδο για να έχει καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα και η κοιλιά δεν αποτελεί εξαίρεση.

Αν και γενικά ενδείκνυται η αερόβια γυμναστική ως το μέσο για τη γενικότερη απώλεια κιλών και λίπους, αυτό δεν είναι πάντα ο κανόνας. Υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις που μπορούν να βοηθήσουν συγκεκριμένα στην περιοχή της κοιλιάς και του κοιλιακού λίπους και να σου δώσουν το αποτέλεσμα που θες σε πιο σύντομο χρόνο.

Φυσικά, καλό θα ήταν για να έχεις τα μεγαλύτερα αποτελέσματα στον συντομότερο χρόνο, να συνδυάσεις αυτές τις ασκήσεις με μία διατροφή χαμηλών λιπαρών, όμως, το πρόγραμμα που ακολουθεί στοχεύει ούτως ή άλλως στο να σου δώσει αυτό που ζητάς.

Δες το βίντεο που ακολουθεί με το πρόγραμμα που στοχεύει στη γράμμωση της κοιλιάς.



Διάβασε επίσης: Βαριέσαι εύκολα τη γυμναστική; Αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved