Απόκτησε γυμνασμένα χέρια χωρίς λίπος μέσα σε 12 λεπτά!

Ξεφορτώσου το ενοχλητικό κρέμασμα στα μπράτσα

Η περιοχή των χεριών και -ιδιαίτερα- το σημείο των μπράτσων ανήκει σε αυτές, των οποίων το λίπος μπορεί να γίνει πολύ πεισματάρικο στο να εξαλειφθεί. Ξέρεις για τι μιλάμε. Για το σημείο εκείνο που όταν κάνεις κάποια απότομη κίνηση με τα χέρια σου ή όταν τα ανοίγεις στο πλάι, μπορεί να νιώσεις έναν κυματισμό, ωσάν να κουνάς το μαντήλι του αποχαιρετισμού; Ναι, αυτό το υπέροχο.

Μην ανησυχείς, όμως. Ακόμα και οι πιο δύσκολες περιοχές για σμίλευση και γράμμωση έχουν τον τρόπο τους να μετατραπούν σε αυτό που θέλεις και να εκπληρώσουν τους fitness στόχους που έχεις θέσει. Υπάρχουν ασκήσεις που εστιάζουν ακριβώς στις ανάγκες των χεριών και των μπράτσων και που σε βοηθούν προς αυτόν τον δρόμο. Φυσικά, μην ξεχνάς ότι κάθε πρόγραμμα γυμναστικής πρέπει να συνοδεύεται κι από μία σωστή διατροφή, ώστε να υπάρχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η fitness trainer Rebecca-Louise και το βίντεο του XHIT Daily που ακολουθεί αποτελείται από 12 λεπτά ασκήσεων που θα δώσουν στα χέρια σου ο,τι ακριβώς ζήτησες.



Διάβασε επίσης: Ξεκίνα γυμναστική πριν το σχολείο και θα δεις αυτή τη μεγάλη αλλαγή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved