Ο τρόπος που απάντησε η Taylor Swift στους haters της είναι ο,τι χρειάζεσαι για να εμπνευστείς

Do it like Taylor!

Στις 15 Μαρτίου έγιναν τα iHeartRadio Music Awards και οι celebrities τράβηξαν τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, τις καθηλωτικές ερμηνείες επί σκηνής αλλά και τους εμπνευσμένους λόγους τους. Η Taylor Swift, όμως, μάλλον κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή όλων με ένα και μοναδικό πράγμα που έκανε.

Η τραγουδίστρια κέρδισε το βραβείο «Tour of the Year» για την περιοδεία της που πούλησε πάνω από δύο εκατομμύρια εισιτήρια στην Αμερική και είχε κέρδη που έφτασαν τα 266 εκατομμύρια δολάρια. Το πιο σημαντικό που συνέβη, όμως, είναι ο λόγος της κατά την παραλαβή του βραβείου που απευθύνθηκε σε όσους δεν πίστεψαν σ’ εκείνη κι έλεγαν ότι θα αποτύχει, και -φυσικά- στην τεράστια συμβολή αυτών που την αγαπούν, δηλαδή των fans της.

Μέσα σε αυτόν θα ακούσεις να λέει:

«Πιστεύω ότι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα σχετικά με το πώς εξελίχθηκε όλη αυτή η περιοδεία είναι ότι για όλους τους έξι μήνες πριν το πρώτο σόου αυτής της περιοδείας, κάθε τίτλος (ΜΜΕ) που διάβαζα σχετικά με αυτήν ήταν ‘Αυτό θα είναι μία τεράστια αποτυχία. Αυτό θα είναι μία αποτυχημένη περιοδεία. Και, πραγματικά, έκανε θαύματα για την αυτοπεποίθησή μου. Ήταν πολύ ωραίο να ακούω ανθρώπους να λένε ότι θα έπαιζα σε σχεδόν άδεια στάδια»

«Αγαπάω το πάθος σας. Αγαπώ την προσοχή σας στη λεπτομέρεια. Αγαπώ το πόσο πολύ νοιάζεστε. Αγαπώ να βλέπω όλα αυτά που ανεβάζετε στο Internet, και απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι όταν υπάρχει καινούργια μουσική, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε»



Διάβασε επίσης: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που η Taylor Swift δεν ανεβάζει φωτογραφίες με το αγόρι της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved