Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret αποκαλύπτουν το κόλπο για να αγαπήσεις το γυμναστήριο

Τα διάσημα μοντέλα μιλάνε για την προσωπική τους εμπειρία

Φυσικά και γνωρίζουμε ότι το γυμναστήριο δεν είναι πάντοτε το πιο απολαυστικό πράγμα που έχεις να κάνεις. Το πιο δύσκολο, όμως, δεν είναι τόσο το να γυμναστείς όταν θα βρίσκεσαι εκεί αλλά το να το πάρεις απόφαση και να ξεκινήσεις να ετοιμάζεσαι όταν βρίσκεσαι στο σπίτι. Για να καταλάβεις πόσο κοινό είναι το συγκεκριμένο πρόβλημα, όμως, έχουμε να σου πούμε ότι μέχρι και οι Άγγελοι της Victoria’s Secret έχουν ασχοληθεί για να βρουν τη λύση.

Σε συνέντευξή τους με το Hollywood Life, η Romee Strijd και η Jasmine Tookes μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο παίρνουν έμπνευση όσον αφορά στο θέμα της γυμναστικής. Η Romee, συγκεκριμένα, είπε:

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό αν θες να ξεκινήσεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο με κάποιον άλλος γιατί το κάνει πιο διασκεδαστικό. Κλείσε ένα μάθημα με μία φίλη σου και μετά ίσως πηγαίνετε για φαγητό για να γίνει πιο διασκεδαστικό. Κάνε το ένα πιο κοινωνικό πράγμα. Το να το κάνεις διασκεδαστικό είναι σίγουρα σημαντικό, αλλά επίσης το να θέσεις έναν στόχο. Σε κάνει να θες να δουλέψεις περισσότερο όταν ξέρεις ότι υπάρχει ένας στόχος στο τέλος»

Η Jasmine, από την άλλη, τόνισε:

«Όταν μία από τις δύο είναι κουρασμένη, η άλλη σε σπρώχνει να συνεχίσεις και βοηθάει πολύ στο να κρατηθείτε κι οι δύο κινητοποιημένες»

Αν ο λόγος που βρίσκεται πίσω από το γεγονός ότι δεν πηγαίνεις γυμναστήριο είναι οικονομικός, το μοντέλο προτείνει υπαίθρια γυμναστική, όπως, για παράδειγμα, το τρέξιμο, το ανεβοκατέβασμα σκαλών, ακόμη και το απλό περπάτημα.



Διάβασε επίσης: Ξεκίνα γυμναστική πριν το σχολείο και θα δεις αυτή τη μεγάλη αλλαγή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved