Flatlays: 6+1 tips για τις επιτυχημένες φωτογραφίες στο Instagram τραβηγμένες από ψηλά

Φωτογραφίες με μεγάλο engagment 

Αν είσαι λάτρης του Instagram θα έχεις σίγουρα λατρέψει και κάποιους λογαριασμούς με υπέροχα flatlays. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες λένε μια ιστορία με την τοποθέτηση αντικειμένων σε ένα όμορφο background. Αν θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις ένα μοναδικό flatlay που θα κερδίσει πολλά likes δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα :

  1. Πες μια ιστορία

Τα αντικείμενα που φωτογραφίζεις πρέπει να λένε μια ιστορία. Μην τοποθετείς τυχαία κάποια αντικείμενα που απλά σου αρέσουν. Είναι καλό να σκεφτείς ένα θέμα όπως ότι πίνεις τον καφέ σου, τι έχεις μέσα στην τσάντα σου, τι προϊόντα χρησιμοποιείς για την περιποίηση προσώπου.

  1. Βρες ουδέτερο background

Το background δεν πρέπει να επισκιάζει τα αντικείμενα της φωτογραφήσης.

  1. Φωτογράφισε σε φυσικό φως

Η φωτογραφία είναι καλό να είναι όσο πιο φυσική γίνεται. Το πρωινό και απογευματινό φως είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι.

  1. Άφησε κενό ανάμεσα στα αντικείμενα.

Το κενό δεν πρέπει να είναι μεγάλο αλλά είναι καλό να υπάρχει.

  1. Πάρε έμπνευση

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις λογαριασμούς που δημιουργούν με επιτυχία flatlays. Εμείς σου προτείνουμε τους συγκεκριμένους @taramilktea, @mostecjuszka, @my_lifestyle31, @mag_gypsy.

  1. Η λήψη πρέπει να γίνει από ψηλά.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να γίνει η λήψη από ψηλά. Πρώτον, να τοποθετήσεις τα αντικείμενα στο πάτωμα και να είσαι όρθια για να πάρεις την φωτογραφία. Να γίνει η λήψη στο κρεβάτι και να ανέβεις πάνω. Τέλος, αν τα αντικείμενα είναι στο τραπέζι θα αναγκαστείς να ανέβεις στην καρέκλα .

  1. Διάλεξε ένα φίλτρο

Αποφάσισε ποιο θέλεις να είναι το στυλ σου και διάλεξε ένα φίλτρο για όλες τις φωτογραφίες σου, για να υπάρχει ομοιομορφία.

Δες ακόμη Η πανεύκολη τούρτα με κρέπες όποτε έχω λιγούρα για γλυκό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved