Η Angelina Jolie επιστρέφει σαν Maleficent και το νέο poster θα σε ενθουσιάσει

Και θα κυκλοφορήσει πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο νόμιζες

Όταν κυκλοφόρησε η ταινία «Maleficent» το 2014, δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας τόσο για την ίδια την ταινία όσο και για την Angelina Jolie που ανέλαβε να ενσαρκώσει τη διάσημη κακιά της Disney. Η εταιρία παραγωγής αρχικά είχε αναφέρει σαν επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος την 29 Μαΐου του 2020, δηλαδή μετά από πάνω από έναν χρόνο από σήμερα, όμως, τα καλά νέα δεν άργησαν να έρθουν.

Η Disney δημοσίευσε το νέο poster του sequel της ταινίας που αναφέρει ότι το «Maleficent: Mistress of Evil», αντί για τη μέχρι πριν λίγο καιρό προγραμματισμένη του ημερομηνία κυκλοφορίας, θα φτάσει στις αίθουσες των κινηματογράφων πολλούς μήνες πριν και, πιο συγκεκριμένα, στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Ναι, καλά άκουσες. Η αγαπημένη σου «κακιά» ετοιμάζεται να κάνει ξανά δυναμική είσοδο στις ζωές μας κι η ανυπομονησία μας, τώρα που το περιμένουμε πιο σύντομα, είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Στη δεύτερη ταινία της ιστορίας και στο πλάι της Angelina, περίμενε να δεις την Elle Fanning, την Juno Temple, τη Michelle Pfeiffer, τον Ed Skrein, τον Chiwetel Ejiofor, και πολλούς άλλους.

Δες το νέο poster της ταινίας:

https://www.instagram.com/p/Buq1-g8FojD/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες το τρέιλερ της πρώτης ταινίας για να μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα.



Διάβασε επίσης: Επιτέλους! Έρχεται στο σινεμά η εμπνευσμένη από τον Harry Styles ιστορία που ξεχώρισε στο Wattpad

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved