Δεν θα πιστέψεις την αλλαγή της Sophie Turner στο νέο επικό τρέιλερ του «Dark Phoenix»

Περισσότερη δράση κι αγωνία από ποτέ

Το πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας «X-Men: Apocalypse», βρίσκεται πλέον λίγους μήνες μακριά κι η ανυπομονησία μας όσο πάει και μεγαλώνει. Το «X-Men: Dark Phoenix» διηγείται την ιστορία της Jean Grey, μίας πανίσχυρης μεταλλαγμένης με τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές δυνάμεις που το μέγεθός τους την στρέφει προς μία πιο σκοτεινή πλευρά, μετατρέποντάς την στην Dark Phoenix.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε, όπως και στην ταινία του 2016, την Sophie Turner, γνωστή για τον ρόλο της «Sansa Stark» στην αγαπημένη σειρά «Game of Thrones». Θα υπάρχει, όμως, μία πολύ σημαντική διαφορά. Για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise των X-Men, δε θα δούμε τον Wolverine, έναν χαρακτήρα που υποδυόταν με εξαιρετική επιτυχία ο Hugh Jackman. Μάλιστα, αυτή θα είναι και η τελευταία ταινία των X-Men από την 20th Century Fox, πριν η εταιρία και οι χαρακτήρες της συγχωνευτούν με τη Disney.

Γι’ αυτό και η παραγωγή έχει βάλει τα δυνατά της για το φινάλε και το τρέιλερ αποτελεί την απόδειξη. Η Jean φαίνεται να παλεύει εσωτερικά με τον εαυτό της και να προσπαθεί να ελέγξει τη σκοτεινή δύναμη που την κυριεύει, όμως οι προσπάθειές της μοιάζουν κάθε άλλο παρά επιτυχημένες. Όχι μόνο θα τη δεις να χάνει εντελώς τον έλεγχο, αλλά να τα βάζει ακόμα και με δικούς της ανθρώπους, όπως η Mystique (Jennifer Lawrence).

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσα στον Ιούνιο του 2019.

Δες το ολοκαίνουργιο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Επιτέλους! Έρχεται στο σινεμά η εμπνευσμένη από τον Harry Styles ιστορία που ξεχώρισε στο Wattpad

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved