Τα νέα emoji του 2019 κυκλοφόρησαν και θα γράψουν ιστορία για έναν σημαντικό λόγο

Δες τα στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε κι ενθουσιάσου ελεύθερα

Τα emoji αποτελούν ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς σου κι αυτό γιατί είτε μιλήσεις στο κινητό με μηνύματα είτε σε κάποια συνομιλία στο Internet, το κείμενο συνήθως συνοδεύεται από κάποια φατσούλα ή εικονίδια που του δίνουν μία πιο χαριτωμένη κι εμφατική διάθεση. Ανά διαστήματα, φυσικά, οι διαδικτυακές πλατφόρμες λανσάρουν νέα emoji για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του κόσμου και τις τάσεις της εποχής.

Το Unicode Consortium, ένας μη επικερδής οργανισμός που ασχολείται με την ανάπτυξη λογισμικού που βασίζεται σε διεθνή standards και δεδομένα, κυκλοφόρησε τα νέα emoji για το 2019, που είναι στο σύνολο 230. Το πιο πιθανό είναι ότι σιγά σιγά θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά από αυτά στις διαθέσιμες επιλογές του πληκτρολογίου σου μέσα στους επόμενους μήνες.

Τα Emoji 12.0, όπως ονομάζεται η νέα σειρά, περιλαμβάνει πολλές νέες επιλογές που εστιάζουν και προβάλλουν σημαντικά κοινωνικά μηνύματα. Μερικές από αυτές είναι: άνθρωποι διαφόρων φυλών που ενώνουν τα χέρια τους, αναπηρικό καροτσάκι, σκύλοι - οδηγοί τυφλών, και μηχανικό χέρι και πόδι. Εκεί ακόμη θα βρεις προσθήκες, όπως πρόσωπο που χασμουριέται, βίδρα, βραδύπου, μαγιό, μάσκα δύτη, χαρταετό, γιογιό, χρυσή και λευκή καρδιά, βάφλα, βούτυρο, παπούτσια μπαλέτου, κ.α.

Μπορείς να βρεις ολόκληρη τη λίστα με τα νέα emoji στο Emojipedia.

Δες στο βίντεο και στη gallery που ακολουθεί τις πρώτες εικόνες από τα νέα emoji.



Διάβασε επίσης: Τα 25 πιο χρησιμοποιημένα passwords στον κόσμο για το 2018 δεν είναι τα πιο ασφαλή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved