7 μυστικά για την καταπολέμηση της κακοσμίας των ποδιών

Κακοσμία τέλος 

Είναι λογικό μετά το σχολείο να βγάζεις τα παπούτσια σου και να μυρίζουν λίγο τα πόδια σου. Είσαι οχτώ ώρες με ένα ζευγάρι παπούτσια και τα πόδια σου δεν αναπνέουν. Αν μυρίζουν πολύ πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βήματα για να το καταπολεμήσεις.

  1. Μην αγοράζεις συνθετικές κάλτσες. Οι κάλτσες από bamboo ή βαμβάκι είναι ό,τι καλύτερο για την υγιεινή των ποδιών σου.
  2. Ότι ισχύει για τις κάλτσες ισχύει και για τα παπούτσια. Το δερμάτινα παπούτσια είναι πολύ καλύτερα για τα πόδια σου ειδικά όταν φοράς μπότες. Εννοείται ότι και τα σωστά αναπνεύσιμα αθλητικά είναι κατάλληλα.
  3. Να φοράς πάντα κάλτσες. Αν όμως πρέπει να φορέσεις γόβα και δεν σε βολεύουν οι κάλτσες βάλε στα πόδια σου μια αρωματική πούδρα. Επίσης, μην φοράς παραπάνω από μια μέρα τις κάλτσες σου.
  4. Δεν πρέπει να φοράς τα ίδια παπούτσια κάθε μέρα. Πρέπει να έχεις δύο ζευγάρια και να τα φοράς εναλλάξ. Το παπούτσια πρέπει να προλαβαίνει να στεγνώσει από τον ιδρώτα και μετά να το ξαναφορέσεις.
  5. Κάνε ζεστό ποδόλουτρο μια φορά την εβδομάδα. Στο ποδόλουτρο μπορείς να προσθέσεις μαύρο τσάι. Το μαύρο τσάι έχει στυπτικές ιδιότητες και ελαχιστοποιεί την παραγωγή ιδρώτα.
  6. Μπορείς ακόμα να αγοράσεις ειδικό σπρέι για την κακοσμία των ποδιών.
  7. Να κόβεις συχνά τα νύχια σου γιατί είναι εστία μικροβίων.

Διάβασε ακόμα Πώς να συνδυάσεις σωστά τα fluo χρώματα στο ντύσιμό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved