Τα πόδια σου είναι συνεχώς κρύα; Το κόλπο που θα στα κάνει «φούρνο»

Πώς θα σταματήσεις να έχεις κρύα πόδια 

Αν ανήκεις κι εσύ στους ανθρώπους που, όταν έχει κρύο, έχουν παγωμένα πόδια που δεν μπορούν να ζεσταθούν με τίποτα, τότε καταλαβαίνεις το δράμα της υπόθεσης. Οι κρύες πατούσες είναι πολύ ενοχλητικές και είναι και κάτι που συνήθως σε ακολουθεί όλη τη μέρα, είτε βρίσκεσαι έξω είτε ακόμη και κάτω από τα σκεπάσματά σου το βράδυ όταν είναι να κοιμηθείς.

Όπως καταλαβαίνεις, κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι πια γι’ αυτό και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι για τέτοια πράγματα.

Εμείς, λοιπόν, θα σου προτείνουμε τα εξής:

  1. Επένδυσε σε σωστές κάλτσες για την περίπτωση, επιλέγοντας, για παράδειγμα, το μαλλί σαν υλικό κατασκευής τους. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν πολύ μεγάλο πάχος. Ακόμη και πιο λεπτά υλικά μπορούν να σε κρατήσουν ζεστή.
  2. Απόφυγε τις μάλλινες κάλτσες, γιατί αν βραχούν για κάποιον λόγο (νερό ή ιδρώτας) δε θα μπορέσουν να κρατήσουν ζεστό το πόδι.
  3. Αν θεωρείς ότι ένα ζευγάρι κάλτσες δεν είναι αρκετό, μπορείς να φορέσεις άλλο ένα πιο λεπτό (π.χ. από νάιλον) από μέσα από τις «βασικές» σου κάλτσες.
  4. Στην περίπτωση που τα πόδια σου ιδρώνουν εύκολα, ακόμη κι όταν έχει κρύο έξω (ναι, γίνεται κι αυτό), προτίμησε ένα ζευγάρι κάλτσες που προορίζεται για να απομακρύνει τον ιδρώτα από τα πόδια, ώστε να μη μένουν υγρά και κρυώνουν λόγω αυτού.
  5. Μην επιλέξεις παπούτσια που αφήνουν μεγάλη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό τους μέρος, όπως είναι πολλά αθλητικά. Στη θέση τους, επίλεξε υλικά που μονώνουν το πόδι, ώστε να μπορεί να παράγει και να κρατήσει τη ζέστη μέσα στο παπούτσι.
  6. Στο εμπόριο υπάρχουν θερμαντικά επιθέματα που τα τοποθετείς στο ενδιάμεσο του ποδιού και του πάτου του παπουτσιού και παράγουν τη θερμότητα που αποζητάς.

Διάβασε επίσης: Πώς θα φτιάξεις μόνη φυσικό αποσμητικό με 3 υλικά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved