Μία υπέροχη έκπληξη σε μαθήτρια που την κορόιδεψαν για τα κιλά της μας γέμισε αισιοδοξία

Αυτό το 15χρονο αγόρι είναι ένας αληθινός ιππότης

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι μία εμπορική γιορτή αλλά στόχο έχει να γιορτάσει τον έρωτα και την αγάπη. Γι’ αυτό και ανήμερα συνηθίζονται διάφορα είδη εορτασμού, ακόμη και μέσα στα σχολεία, που πολλές φορές κανονίζουν μία ανταλλαγή δώρων μεταξύ των μαθητών. Το αποτέλεσμα, όμως, δεν είναι πάντα χαρούμενο για όλους και ειδικά για μία μαθήτρια που δέχτηκε bullying και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της μαμάς της.

Η Aislinn Bowermaster είναι μία μαθήτρια γυμνασίου (East Clinton Middle School), την οποία, πέρσι, οι συμμαθητές της αποφάσισαν να κοροϊδέψουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τα κιλά της και, μάλιστα, να μην της δώσουν κανένα δώρο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αντάλλαξαν μεταξύ τους. Το κορίτσι στενοχωρήθηκε κι έπεσε στην αγκαλιά της μαμάς της μην μπορώντας να σταματήσει να κλαίει.

Τότε, λοιπόν, ο θετός γιος της φίλης της μαμάς της, Isaiah Greiner, που έμαθε τι συνέβη αποφάσισε να κάνει μία πανέμορφη κίνηση. Στις 16 Φεβρουαρίου, πήρε έναν τεράστιο αρκούδο, λουλούδια και σοκολατάκια κι εμφανίστηκε στο σχολείο της Aislinn για να της κάνει έκπληξη και να δείξει σε όλους το μεγάλο λάθος που έκαναν. Η κοπέλα δεν πίστευε στα μάτια της κι ήταν και οι δύο φανερά συγκινημένοι για την όμορφη πρωτοβουλία που πήρε ο Isaiah.

Δες το βίντεο με την όμορφη στιγμή.



Διάβασε επίσης: Το κορίτσι - θαύμα της ενόργανης είναι μόλις 21 ετών και το πρόγραμμα που εκτέλεσε μας άφησε άφωνους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved