Girls talk with Anna

Girls talk with Anna

Άννα Αντωνιάδου
Girls talk with Anna

Απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να δείξεις σεβασμό στο περιβάλλον

Φροντισέ το σώμα σου με τα καλύτερα προϊόντα 

Απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να δείξεις σεβασμό στο περιβάλλον

Όλες μας θέλουμε να είμαστε όμορφες περιποιημένες και να φροντίζουμε το σώμα μας με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη βέβαια είναι καλό να σκεφτόμαστε και το περιβάλλον. Το περιβάλλον έχει επιβαρυνθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και πρέπει όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να το φροντίζουμε. Λόγω αυτής της ανάγκης πολλές εταιρίες πλέον λανσάρουν νέες σειρές περιποίησης φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι συγκεκριμένες εταιρίες στηρίζουν τον vegan τρόπο ζωής με προϊόντα μη ζωικής προέλευσης, βιολογικά τα οποία είναι cruelty free και κατά βάση περιέχουν φυσικά συστατικά. Επίσης, οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν 100% ανακυκλώσιμες και βιοδιασπώμενες συσκευασίες.

Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να διαβάζεις την συσκευασία των προϊόντων που αγοράζεις και να βλέπεις αν όντως τα προϊόντα που δηλώνουν φιλικά προς το περιβάλλον αν έχουν τις πιστοποιήσεις που πρέπει.

Κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς προϊόντα που σου προσφέρουν την δυνατότητα να επαναχρησιμοποιήσεις την συσκευασία.

Το καλοκαίρι θα σε συμβούλευα να αγοράσεις αντηλιακό που να μην βλάπτει την θάλασσα.

Να σου αναφέρω κάτι για το τέλος που σίγουρα σε απασχολεί: Όχι τα προϊόντα που είναι βιολογικά δεν είναι ακριβά και όχι δεν είναι προϊόντα που δεν μυρίζουν ωραία ή δεν κάνουν αυτό που υπόσχονται. Οι μυρωδιές τους είναι απίστευτες και είναι και πολύ αποτελεσματικά.

Δες ακόμα Ο food blogger που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram μας φτιάχνει vegan energy balls σε 3 λεπτά