Leak: Το The Lord of the Rings: Gollum έπαθε αυτό που κανένας τίτλος δεν θέλει να πάθει

Το επερχόμενο The Lord of the Rings: Gollum έχει την πιο καταστραφική pre-release πορεία: Διέρρευσε στο YouTube.

Το επερχόμενο videogame "The Lord of the Rings: Gollum" έπαθε αυτό που κανένας τίτλος δεν θέλει να πάθει: Διέρρευσε λίγο πριν την κυκλοφορία του, με όλο του gameplay να εμφανίζεται στο YouTube.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom έγινε speedrun από την πρώτη κιόλας μέρα

The Lord of the Rings: Gollum με όλο το walkthrough λίγο πριν το λανσάρισμα

Ο ενθουσιασμός και η προσμονή έχουν αυξηθεί για την κυκλοφορία του "The Lord of the Rings: Gollum" καθώς φτάνουμε στην Πέμπτη 25 Μαΐου. Ωστόσο, φαίνεται ότι ολόκληρο το παιχνίδι δυστυχώς διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγο πριν το λανσάρισμά του.

Παρόλο που θα αποφύγουμε να μοιραστούμε ή να δώσουμε οποιαδήποτε spoiler, ένας χρήστης του YouTube ανέβασε ένα ολοκληρωμένο βίντεο με όλο το walkthrough του νέου τίτλου. Παρόλο που το βίντεο έχει πλέον κατέβει, παρέμεινε διαθέσιμο για αρκετές ώρες, που σημαίνει ότι αρκετοί gamers κατάφεραν να το δουν.

gollum.PNG

Το υλικό που διέρρευσε προκάλεσε συζητήσεις και θέματα σε πλατφόρμες όπως το Reddit και το resetEra, με fans και μη, να μοιράζονται τις σκέψεις και τις αντιδράσεις τους.

Παρά την αναποδιά αυτή, το "The Lord of the Rings: Gollum" εξακολουθεί να κυκλοφορεί σε πολλαπλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των PlayStation 5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, αυτήν την Πέμπτη, ενώμια έκδοση για το Nintendo Switch έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το παιχνίδι προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να εντρυφήσουν στον μαγευτικό κόσμο της Μέσης Γης, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Gollum και κάνοντας επιλογές είτε ως η σκοτεινή του προσωπικότητα, είτε ως Sméagol. Παράλληλα με αυτές τις αφηγηματικές επιλογές, το gameplay ενσωματώνει στοιχεία stealth και parkour, δίνοντας την υπόσχεση για μια δυναμική και καθηλωτική εμπειρία τόσο για τους fans του LotR, όσο και για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών.

Ετοιμάσου να δεις τον Nicolas Cage ως... Nicolas Cage στο Dead by Daylight

Σε περίπτωση που είσαι Tolkien fan και δεν το είχες αντιληφθεί, το "The Lord of the Rings: Gollum" είναι το επερχόμενο action-adventure βιντεοπαιχνίδι της Daedalic Entertainment, που ακολουθεί τον Gollum 8 χρόνια πριν την εμφάνισή του στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Πρωτοανακοινώθηκε το 2019, είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2021, αλλά δυστυχώς ήταν από τους τίτλους που έλαβαν απανωτές καθυστερήσεις.

Μάλιστα, στην τελευταία καθυστέρηση, το στούντιο είχε πει: "Είμαστε αφοσιωμένοι στο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του community μας και να αποκαλύψουμε την ανείπωτη ιστορία του Gollum με τρόπο που να τιμά το όραμα του J.R.R. Tolkien."

GTA 6: Το Grand Theft Auto 6 μάλλον έρχεται και μάλλον ξέρουμε και πότε (περίπου)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved