Αν είσαι Nintendo fan και περιμένεις καινούργιο Switch, μάλλον θα περιμένεις κι άλλο

Η Nintendo του Mario και του πολυαγαπημένου Zelda ξεκαθαρίζει τα πλάνα της για το Switch.

Η Nintendo αφήνει τους πιστούς της fans να ελπίζουν και να περιμένουν με ανυπομονησία. Ο videogame giant επιβεβαίωσε ότι ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του Switch δεν θα έρθει σύντομα.

Θα είναι το 2024 η χρονιά που θα γίνουμε επιτέλους μάρτυρες της μεγάλης αποκάλυψης της επόμενης κονσόλας της Nintendo; Κανείς δεν ξέρεις, αλλά μέχρι τότε, φαίνεται ότι θα πρέπει να αρκεστούμε στην τωρινή (ελαφρώς γερασμένη για πολλούς) κονσόλα.

Η Nintendo μίλησε: Μην περιμένεις καινούργιο Switch μέσα στο 2023

Το Switch έκλεισε έξι χρόνια ζωής και η Nintendo έχει κυκλοφορήσει δύο μεγάλες παραλλαγές του από τότε: το Switch Lite και το Nintendo Switch OLED. Αν και ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει κάποια νέα έκδοση του Switch που να έχει ληφθεί υπόψη για τα πλάνα του 2023, ωστόσο, μια αναφορά του Nikkei Asia μας λέει ότι ετοιμάζεται νέα κονσόλα που θα μπορούσε να είναι έτοιμη του χρόνου. Γι' αυτό κιόλας δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε κάποιο teaser αργότερα μέσα στη χρονιά. Σίγουρα όμως, έχουμε έναν ξεκάθαρο φραγμό στις ελπίδες μας για μια επικείμενη κυκλοφορία ενός νέου Switch (που ακόμα να πέσει η τιμή του από το 2017!)

nintendo-switch.PNG

nintendo.com

Για τρίτη συνεχή χρονιά, απανταχού players βρίσκονται σε αναμονή για την επόμενη κίνηση της Nintendo, ενώ άλλες εταιρείες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να ανεβάσουν τον πήχη. Η Valve έχει ήδη εξαπολύσει το φορητό PC, Steam Deck και η Asus ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί με το ROG Ally, μια ακριβή συσκευή που διαθέτει ισχυρές προδιαγραφές.

Βέβαια, κανένα από αυτά δεν θα έχει καινούργιο Mario. Αλλά κυρίως, δεν θα έχει καινούργιο Zelda.

Και μάλλον η Nintendo το ξέρει και δεν τη νοιάζει τόσο να βιαστεί.

Η είδηση αυτή έρχεται καθώς οι πωλήσεις του Switch αρχίζουν να σταθεροποιούνται μετά από 7 χρόνια. Παρά το γεγονό πως δεν έπιασε τους στόχους της,, η Nintendo κατάφερε να πουλήσει κάνει πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια μονάδες πέρυσι, με τον πρόεδρο Furukawa να επικεντρώνεται τώρα στο να δελεάσει όσους έχουμε ήδη Switch να προσθέσουν περισσότερα συστήματα στα σπίτια τους. Με τα δικά του λόγια: "Προσπαθούμε όχι μόνο να βάλουμε ένα σύστημα σε κάθε σπίτι, αλλά πολλά σε κάθε σπίτι, ή ακόμα και ένα για κάθε άτομο".

https://www.instagram.com/p/CqVerSvI8kc

Η Nintendo έχει χρησιμοποιήσει διάφορες στρατηγικές για να το πετύχει αυτό, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας ειδικών εκδόσεων Switch που συνδέονται με την κυκλοφορία σημαντικών παιχνιδιών, όπως τα Pokémon Scarlet και Violet, καθώς και το Tears of the Kingdom.

https://www.instagram.com/p/Cq53hNLIKhu

Η εταιρεία στοχεύει επίσης στην ενίσχυση των πωλήσεων παλαιότερων παιχνιδιών, όπως αποδεικνύεται από τη συνεχή επιτυχία του Super Mario Bros. U Deluxe, το οποίο ξεπέρασε τα Pokémon Let's Go Pikachu και Eevee και εξασφάλισε μια θέση στη λίστα με τα 10 παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις του Switch.

Η εμπορική επιτυχία της ταινίας Super Mario που ξεπέρασε το 1 δισ. στο παγκόσμιο box office, βοήθησε πολύ σε αυτό.

Όπως και να 'χει, εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να γυρίσουμε σπίτι για να παίξουμε το νέο Zelda: Tears of the Kingdom που βγήκε εχτές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved