Stay Positive EveryDay: Πώς θα υποδεχθείς με αισιοδοξία τη νέα καθημερινότητα

Stay Positive EveryDay. You can!

Λένε πως η αισιοδοξία κάνει καλό στην υγεία και η αλήθεια είναι πως έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, έχουν δείξει πως οι αισιόδοξοι άνθρωποι είναι πιο υγιείς, πιο χαρούμενοι και σε πολλές περιπτώσεις πιο επιτυχημένοι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, λοιπόν, για να είσαι αισιόδοξη EveryDay!

Σίγουρα οι αλλαγές που έλαβαν χώρα στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα, σε αποσυντόνισαν και ενδεχομένως έριξαν τη διάθεσή σου. Τώρα όμως, επιστρέφεις στη ζωή εκτός σπιτιού και στις αγαπημένες σου συνήθειες, οπότε έχεις κάθε λόγο να υποδεχθείς με αισιοδοξία τη νέα σου καθημερινότητα, να κάνεις ό,τι μπορείς δηλαδή για να είσαι positive και ταυτόχρονα safe, EveryDay.

Στην περίπτωση, λοιπόν, πού θέλεις να μάθεις πώς θα καταφέρεις να μπεις και εσύ στη μεγάλη ομάδα των αισιόδοξων ανθρώπων, συνέχισε να διαβάζεις. Ο οδηγός αισιοδοξίας που ετοιμάσαμε για εσένα, περιλαμβάνει τις απαραίτητες συμβουλές για να καταφέρεις να προσαρμοστείς με αισιοδοξία στα νέα δεδομένα και να αποκτήσεις μια positive στάση ζωής γενικότερα.

Stay Positive EveryDay. You can!

1 Κράτα ημερολόγιο και μην ξεχνάς να θέτεις μικρούς ή μεγάλους στόχους

Τι διαφορετικό κάνει ένας αισιόδοξος από έναν απαισιόδοξο άνθρωπο; Δεν ξεχνά να θέτει στόχους, μικρούς ή μεγάλους και φυσικά, να έχει πάντα μαζί του μια ατζέντα για να καταγράφει όσα σκέφτεται, αισθάνεται ή θέλει να πετύχει στο άμεσο ή το έμμεσο μέλλον. Μπορεί να μην το γνώριζες όμως, υπάρχει μια… μαθηματική φόρμουλα για την αισιοδοξία. Ποια είναι αυτή; Το να κάνεις τρεις θετικές σκέψεις για κάθε αρνητική. Όταν, λοιπόν, καταγράφεις τις θετικές σκέψεις που κάνεις για να αντιμετωπίσεις κάθε αρνητικό συναίσθημα ή κάθε πρόβλημα, τότε εκείνες αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και εσύ πιστεύεις ακόμη πιο πολύ σε εκείνες. Οργανώνοντας τις σκέψεις σου και καταστρώνοντας θετικά σχέδια που μπορούν να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις ή να διαχειριστείς καλύτερα μία κατάσταση που σε προβληματίζει, δίνεις στην κάθε σου ημέρα μία πιο θετική ώθηση.

αισιο2

2 Χρησιμοποίησε το σώμα σου για να αποκτήσεις θετικά vibes

Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως το σώμα και το πνεύμα σου συνδέονται και πως κάθε κίνησή σου μπορεί να έχει αντίκτυπο στο πώς αισθάνεσαι, EveryDay; Μπορεί να μην το πιστεύεις όμως, αν αρχίσεις να χαμογελάς περισσότερο κάθε ημέρα (ακόμη και όταν δεν αισθάνεσαι στο φουλ τα θετικά vibes), θα καταφέρεις να «ανεβάσεις» τη διάθεσή σου. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ειδικοί οι οποίοι χάρη σε έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει, είναι σε θέση να ισχυριστούν ότι ένα χαμόγελο αρκεί για να ενεργοποιήσει τους μυς γύρω από τα μάτια και το σώμα σου και να στείλει κατευθείαν στον εγκέφαλό σου… θετικά «σήματα»! Με ποιον άλλον τρόπο μπορείς να αποκτήσεις μία πιο αισιόδοξη διάθεση; Φροντίζοντας τη στάση του σώματός σου. Κι όμως, σύμφωνα με έρευνες, η στάση του σώματός σου μπορεί να επηρεάσει τις ορμόνες του στρες στον οργανισμό σου. Καλό είναι, λοιπόν, να σταματήσεις να καμπουριάζεις, να κάνεις EveryDay ασκήσεις stretching και να φροντίζεις να έχεις πάντα ένα ευθυτενές παράστημα. Μια καλή στάση σώματος μπορεί να σου δώσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

ais

3 Ανανεώσου και εκφράσου

Θέλεις να κάνεις ένα αισιόδοξο ξεκίνημα στη νέα καθημερινότητα, αλλά δεν γνωρίζεις από πού να ξεκινήσεις; Τότε δοκίμασε να ανανεωθείς -σε κάθε επίπεδο. Άλλαξε τη γκαρνταρόμπα σου ή πήγαινε τα παλιά σου ρούχα στη μοδίστρα της γειτονιάς για να κάνει μερικές ευρηματικές τροποποιήσεις, άλλαξε τη διακόσμηση στο δωμάτιό σου, άλλαξε χόμπι. Κάποιες φορές, μερικές αλλαγές αρκούν για να σου δώσουν την ώθηση και τα θετικά vibes που χρειάζεσαι για να κάνεις μια νέα, περισσότερο αισιόδοξη αρχή. Το «κλειδί» σε ό,τι αφορά σε κάθε «επιχείρηση ανανέωσης» είναι να φοράς και να δοκιμάζεις πράγματα που εκφράζουν τον πραγματικό σου εαυτό. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις ένα χόμπι επειδή «το κάνουν όλοι», ούτε φυσικά πρέπει να φορέσεις και εσύ εκείνα τα sneakers που φορούν όλες οι φίλες σου. Ο δρόμος για μια πιο αισιόδοξη καθημερινότητα και έναν περισσότερο θετικό τρόπο ζωής, θα ανοίξει όταν αρχίσεις να κάνεις περισσότερα για εσένα, όταν σταματήσεις να φοβάσαι να δείχνεις προς τα έξω τον δικό σου, διαφορετικά όμορφο RealEveryDay εαυτό σου.

4 Φρόντισε καλύτερα τον εαυτό σου

Αλήθεια, πώς θα αισθανόσουν αν έτρωγες κάθε ημέρα fast food; Άραγε, πόσο «χαρούμενο» θα ήταν το δέρμα σου αν κάθε ημέρα εφάρμοζες σε αυτό καλλυντικά και είδη περιποίησης αγνώστου ποιότητας; Όταν φροντίζεις τον εαυτό σου, αισθάνεσαι καλύτερα τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο. Και όταν αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου, έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και νιώθεις μεγαλύτερη αισιοδοξία για το σήμερα και το αύριο. Φρόντισε, λοιπόν να υιοθετήσεις από τώρα μία πιο wellness ρουτίνα διατροφής και περιποίησης. Προσπάθησε να καταναλώνεις EveryDay τροφές που σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο όμορφα, όπως φρούτα, λαχανικά και σνακ που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες -χωρίς να στερείς φυσικά από τον εαυτό σου τις αγαπημένες σου γεύσεις- και φρόντισε να χρησιμοποιείς καλλυντικά και είδη περιποίησης και προσωπικής υγιεινής που είναι φιλικά προς το δέρμα σου και δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες. Μην ξεχνάς, δηλαδή, να ρίχνεις μια ματιά στις ετικέτες των προϊόντων που αγοράζεις, ακόμη και να «τσεκάρεις» τις συσκευασίες από τις σερβιέτες σου. Σίγουρα το γεγονός ότι οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton, οι σερβιέτες EveryDay Hyperdry, τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton και τα σερβιετάκια EveryDay Extra Dry είναι τα πρώτα στην Ευρώπη με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών, είναι ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πώς φροντίζεις τον εαυτό σου!

5 Για σένα νοιάσου και γυμνάσου

Τι σχέση έχει η γυμναστική με την αισιοδοξία; Μεγάλη! Τι να γράψουμε πρώτα; Το γεγονός ότι η σωματική άσκηση κάνει καλό στην υγεία σου; Το ότι μέσα από τη φυσική δραστηριότητα μπορείς να αντιμετωπίσεις το στρες; Το ότι η γυμναστική τονώνει την αυτοπεποίθησή σου ή το γεγονός ότι κατά την άσκηση, ο οργανισμός σου απελευθερώνει ενδορφίνες, δηλαδή τις «ορμόνες της ευτυχίας»; Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι αισιόδοξοι άνθρωποι επιλέγουν να γυμνάζονται EveryDay και αν θέλεις να υποδεχθείς με περισσότερη αισιοδοξία τη νέα καθημερινότητα, τότε σίγουρα αξίζει να κάνεις την άσκηση μέρος της ζωής σου. «Κατέβασε» μια fitness γυμναστική και κάνε pilates στο δωμάτιό σου ή πήγαινε μια βόλτα για να περπατήσεις, να τρέξεις ή να κάνεις ποδήλατο στο πάρκο ή το γήπεδο της περιοχής σου με τις φίλες σου. Τριάντα λεπτά άσκησης την ημέρα αρκούν για να σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα με τον εαυτό σου, να φροντίσεις τη φυσική σου κατάσταση και να νιώσεις πιο πολλά θετικά vibes. Γυμνάσου, λοιπόν, και #staypositive EveryDay.

Θα μου πεις… ακόμα και τις μέρες της περιόδου; Ναι! Ακόμα και τις μέρες της περιόδου! Μάλιστα οι ειδικοί λένε ότι η ήπια άσκηση μπορεί να αναστείλει τα δυσάρεστα συμπτώματα της περιόδου, όπως για παράδειγμα τις κράμπες, κι έτσι να βελτιώσει αυτόματα τη διάθεσή σου!

Και αν ακόμα ανησυχείς για διαρροές, απλά don’t! Γιατί σε περίπτωση που δεν το ήξερες, όλες οι σερβιέτες EveryDay, διαθέτουν την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο της σερβιέτας, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια, εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο.

ασιο3

Δεν είναι δύσκολο να μπεις και εσύ στην ομάδα των αισιόδοξων ανθρώπων, να αποκτήσεις ένα πιο positive mindset και να προσαρμοστείς με περισσότερη αισιοδοξία στα νέα δεδομένα στη ζωή σου. Κάνε την άσκηση μέρος της καθημερινότητάς σου, φρόντισε καλύτερα τον εαυτό σου και προσπάθησε να δίνεις προσοχή σε κάθε επιλογή που κάνεις για εσένα: Απόκτησε ένα νέο χόμπι, ανανέωσε το δωμάτιο, το νεσεσέρ ή τη γκαρνταρόμπα σου, προσπάθησε να έχεις γύρω σου αισιόδοξα άτομα, μην ξεχνάς να λες κάθε ημέρα μία καλή κουβέντα στον εαυτό σου και να τον επαινείς για κάθε τι καλό που κάνει ή να τον στηρίζεις και να του δίνεις κουράγιο όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Πάνω από όλα όμως, προσπάθησε να αγαπήσεις και να γνωρίσεις ουσιαστικά τον εαυτό σου και να μετατρέπεις στο εξής κάθε τι αρνητικό σε κάτι θετικό. Σημασία έχει η οπτική από την οποία βλέπεις τα πράγματα.

Χαμογέλα περισσότερο, λοιπόν και stay tuned! Διότι σύντομα θα απολαύσεις και άλλα tips αισιοδοξίας που θα δώσουν μια πιο θετική ώθηση στην καθημερινότητά σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved