Keep calm and stay safe: Ο EveryDay οδηγός για την επιστροφή στο σχολείο ή τη σχολή

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να κάνεις ένα ασφαλές come back στη ρουτίνα του σχολείου

Το σκέφτηκες, το ξανά σκέφτηκες, τα έβαλες κάτω, τα ζύγισες μέσα σου και τελικά κατάλαβες πως δεν υπάρχει κάτι πιο δυνατό από τη θέλησή σου για μάθηση. Και αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος να αναβάλλεις την επιστροφή σου στο σχολείο ή τη σχολή. Το διάστημα που πέρασες στο σπίτι, μακριά από συμμαθητές και δασκάλους, σου έδωσε τον χρόνο και την απόσταση που χρειαζόσουν για να εκτιμήσεις και να κατανοήσεις πόσο πολύτιμες είναι οι EveryDay διδακτικές ώρες, παρέα με ενδιαφέροντα άτομα, που σε γεμίζουν γνώσεις και έμπνευση να «κυνηγήσεις» τα όνειρά σου.

Ωστόσο, μην αφήσεις τον ενθουσιασμό για την επικείμενη επιστροφή στα θρανία, να σε παρασύρει σε απροσεξίες! Στην παρούσα φάση είναι σημαντικό να προφυλάξεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς, ώστε να μην γίνει η επιστροφή σου αιτία για να παραμείνεις ακόμη περισσότερο σπίτι. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να κάνεις ένα ασφαλές come back στη ρουτίνα του σχολείου. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς! Keep calm and stay safe EveryDay!

Πουθενά χωρίς τους «συμμάχους» σου

Αν η πραγματικότητα ήταν ένα video game, τότε θα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο νικητής θα έβγαινε εκείνος που θα κατάφερνε να προστατεύσει καλύτερα τον εαυτό του. Για να βγεις «νικήτρια», λοιπόν, αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να γυρίσεις πίσω στην τάξη, πλήρως προετοιμασμένη και «εξοπλισμένη»! Καλό θα ήταν, για παράδειγμα, να υπάρχουν πάντα στην τσάντα σου τα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια για τα χέρια Wet Hankies Antibacterial, τα οποία χάρη στην ισχυρή σύνθεσή τους με οινόπνευμα και επιπλέον αντιβακτηριδιακό παράγοντα, απομακρύνουν αποτελεσματικά τα μικρόβια από τα χέρια σου, χωρίς όμως να ξηραίνουν το δέρμα.

calm1

Ladies room secrets

Εάν το struggle για τη σχολική τουαλέτα ήταν ήδη αβάσταχτο για εσένα, φαντάσου τώρα που πρέπει να είσαι ακόμη πιο προσεκτική! Ναι, οι τουαλέτες των σχολείων δεν φημίζονται για την καθαριότητά τους, παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις κάπως πιο φιλική την παραμονή σου σε αυτές. Διάφανες ζελατίνες για το κάλυμμα της λεκάνης και κάποιο ειδικά σχεδιασμένο αντιβακτηριδιακό pocket σπρέι για όλες τις επιφάνειες, είναι τα must items που θα σε βγάλουν... καθαρή, από τη δύσκολη θέση. Επιπλέον, μην ξεχάσεις να προσθέσεις στο back pack σου τα υγρά μαντηλάκια της EveryDay για την ευαίσθητη περιοχή, με εκχύλισμα από χαμομήλι και αλόη, τα οποία θα σου χαρίσουν απίστευτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας τις ημέρες της περιόδου σου και όχι μόνο.

Back to the basics…

Όσο μεγάλα ή υπεύθυνα κορίτσια και αν είμαστε, δεν είναι κακό να κάνουμε μία ακόμη επανάληψη στους βασικούς κανόνες υγιεινής… μέχρι να τους εμπεδώσουμε εντελώς. Το οποίο σημαίνει πως δεν πρέπει να παραλείπεις το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι -που θα έχεις φέρει από το σπίτι για παν ενδεχόμενο- για 20 δευτερόλεπτα. Την υγιεινή των χεριών σου μπορείς επίσης να συμπληρώσεις με υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια, όπως τα Wet Hankies Antibacterial, τα οποία χάρη στην ενισχυμένη αντιβακτηριδιακή τους δράση εξασφαλίζουν αποδεδειγμένη προστασία από ιούς και μικρόβια, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ το απαλό τους άγγιγμα απομακρύνει από το δέρμα σου τα μικρόβια, εξασφαλίζοντας έτσι ένα επιπλέον επίπεδο υγιεινής. Κάθε μεσημέρι θα απολυμαίνεις επίσης το περιεχόμενο της κασετίνας σου επιστρέφοντας σπίτι και δεν θα φέρνεις κατά τη διάρκεια του μαθήματος το στυλό σε επαφή με το πρόσωπό σου. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα νύχια ή τα πετσάκια σου. Τι άλλο θα κάνεις; Θα καλύπτεις τον βήχα και το φτέρνισμα με τον αγκώνα ή ένα χαρτομάντηλο που στη συνέχεια, θα στέλνεις απευθείας στον κάδο. Επιπλέον, καλό θα ήταν να μην μοιράζεσαι το ίδιο μπουκάλι, πιρούνι, κουτάλι, στυλό, ούτε με την κολλητή σου, προστατεύοντας έτσι όχι μόνο εσένα αλλά και εκείνους που αγαπάς!

calm2

Last but not least

Όπως και πριν το lockdown έτσι και στην post quarantine εποχή, οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton είναι η «πολύτιμη» προσθήκη, που δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από τη τσάντα μίας real Teen Queen, η οποία σέβεται τον εαυτό της και νοιάζεται για τις φίλες της. Χάρη στο μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμά τους, που περιέχει βαμβάκι, αλλά και στη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex ® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών, σε προστατεύουν αποτελεσματικά από ερεθισμούς, χαρίζοντάς σου μία αξεπέραστη αίσθηση ελευθερίας. Επιπλέον, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο της σερβιέτας, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια, εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο, σε προστατεύουν μοναδικά από διαρροές. Έτσι, οι καινοτόμες τεχνολογίες τους, σου παρέχουν προστασία από διαρροές και ερεθισμούς, ενώ σου δίνουν την αυτοπεποίθηση να φορέσεις τα αγαπημένα σου, ανοιχτόχρωμα outfits, ακόμη και τις πιο δύσκολες ημέρες του μήνα. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να κάνεις το quiz «Εσύ τι τύπος είσαι;», το οποίο θα σου αποκαλύψει ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος σερβιέτας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου. Γιατί να καταπιέζεσαι μέσα σε άχαρα, μαύρα ρούχα που δεν σε εκφράζουν, όταν μπορείς να φορέσεις ό,τι εσύ θέλεις και να νιώθεις ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση;

calm3

Τέλος, να θυμάσαι πως η γενναία απόφαση να επιστρέψεις στην κανονικότητα του σχολείου υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ περήφανη για τον εαυτό σου. Είναι λες και δίνεις στον εαυτό σου μία μεγάλη υπόσχεση για το μέλλον! Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Οι εξετάσεις πλησιάζουν και πρέπει να σε βρουν ετοιμοπόλεμη!

Σε κάθε περίπτωση, stay tuned γιατί θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα, που θα δώσουν απαντήσεις σε όλα αυτά που σε απασχολούν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved