Οι online επιλογές που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου!

Βρήκαμε πέντε digital επιλογές και online «εργαλεία» που μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου 

Η φετινή άνοιξη διέφερε αναμφίβολα από οποιαδήποτε άλλη είχες ζήσει μέχρι σήμερα. Τώρα όμως, επιστρέφεις σταδιακά στη γνώριμη ρουτίνα σου και με το καλοκαίρι να απέχει μία μόλις «ανάσα», προσπαθείς να βρεις τρόπους για να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου.

Ναι, πλέον μπορείς να βγαίνεις περισσότερο εκτός, αλλά πάντα παραμένοντας ασφαλής, ενώ εξακολουθείς να περνάς αρκετό χρόνο στο σπίτι. Τι καλύτερο μπορείς να κάνεις, λοιπόν, αν λατρεύεις την τεχνολογία από το να οργανώσεις και να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να μετατρέπεις την EveryDay σε μια White Day;

Κάθε μέρα είναι μια White Day και στη λίστα που ακολουθεί, θα εντοπίσεις πέντε digital επιλογές και online «εργαλεία» που μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου και να σε βοηθήσουν να παραμένεις Real Every Day.

#1 Κάνε virtual περιηγήσεις στα πιο γνωστά μουσεία του κόσμου

Τι καλύτερο μπορείς να κάνεις ένα όμορφο, ζεστό απόγευμα από το να βγεις στο μπαλκόνι σου ή το πάρκο της γειτονιάς σου για να δροσιστείς και να διαβάσεις δωρεάν ένα online βιβλίο από μια ψηφιακή βιβλιοθήκη; Μα φυσικά να περιηγηθείς σε ένα από το πιο γνωστά μουσεία του κόσμου. Πολλά μουσεία σε Ελλάδα και εξωτερικό δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν εικονικές βόλτες στις συλλογές τους. Πιάσε, λοιπόν, το smartphone, το tablet ή το κινητό σου και κάνε τις πιο απολαυστικές online περιηγήσεις. Από το δικό μας Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στο Μουσείο της Ακρόπολης και από το Met της Νέας Υόρκης στο Λούβρο, το Βρετανικό Μουσείο, το Μουσείο Frida Kahlo, το Μουσείο Ορσέ και το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ. Μια «ματιά» στο app Google Arts & Culture είναι αρκετή για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πολλές ακόμη επιλογές.

on2

#2 Φρόντισε την ομορφιά και την ευεξία σου

Αν κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σου προτιμάς περισσότερο να χαλαρώνεις, τότε μπορείς να στραφείς στο διαδίκτυο για να αναβαθμίσεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Στο YouTube θα ανακαλύψεις πολλά beauty tutorials που θα σε βοηθήσουν να «γεμίσεις» ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες σου. Θα ετοιμάζεις μόνη σου τα πιο ανοιξιάτικα body scrub με υλικά που έχει η μητέρα σου και θα ανταλλάσσεις beauty ή wellness tips με τις φίλες σου, EveryDay!

Για παράδειγμα μπορείτε να συζητάτε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας υγιεινή, όπως τα κριτήρια με τα οποία επιλέγετε τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής που χρησιμοποιείτε, ενώ θα έχετε χρόνο να διαβάσετε και να μάθετε για το πόσο σημαντική είναι η προσεκτική επιλογή υλικών και η ύπαρξη πιστοποιήσεων ποιότητας. Σίγουρα είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton διαθέτουν ένα μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι καθώς και ότι είναι οι πρώτες σερβιέτες στην Ευρώπη που απέσπασαν την πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών! Έτσι μπορείς να είσαι σίγουρη ότι είναι extra φιλικές με το δέρμα σου προσφέρουν μοναδική προστασία, χωρίς ερεθισμούς!

#3 Κατέβασε ένα app για να είσαι πιο ήρεμη, οργανωμένη και παραγωγική EveryDay

Μία ακόμη online πρόταση που μπορεί να αναβαθμίσει την κάθε σου ημέρα, είναι το να κάνεις download μια δωρεάν εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, να περιορίσεις το άγχος που μπορεί να αισθάνεσαι με τα μαθήματα στο σχολείο ή τη σχολή αυτή τη χρονική περίοδο και να γίνεις περισσότερο παραγωγική EveryDay. Μια διαδικτυακή αναζήτηση είναι αρκετή για να βρεις το free app που μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τις δικές σου, καθημερινές ανάγκες. Από το Forest: Stay Focused που θα σε γλιτώσει από τους online περισπασμούς -δηλαδή το σκρολάρισμα στα social media και το chat στο Messenger, το Viber ή το WhatsApp όταν διαβάζεις- στο Evernote για να έχεις πάντα τις πιο οργανωμένες λίστες για τις σημειώσεις, τα αρχεία ή ακόμη και τα YouTube tutorials που θέλεις να παρακολουθήσεις.

on3

#4 Οργάνωσε ένα online workout με τις φίλες σου

Τι άλλο μπορείς να κάνεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας προκειμένου να μετατρέπεις την EveryDay σε μια White Day; Μα φυσικά να διασκεδάσεις και να γυμναστείς απολαμβάνοντας ένα online workout με τις φίλες σου. Μπορείτε να δίνετε online ραντεβού κάθε απόγευμα έπειτα από τις υποχρεώσεις σας και να οργανώνετε τα δικά σας gym classes μέσω FaceTime, Viber, Zoom ή Messenger. Κάθε ημέρα θα υπάρχει και ένα διαφορετικό fitness challenge και μια διαφορετική… trainer -ανάλογα με το είδος γυμναστικής που αρέσει στην καθεμιά. Αν χρειάζεστε έμπνευση, μπορείτε να στραφείτε σε ένα βίντεο με γυμναστική στο YouTube ή να «κατεβάσετε» μια δωρεάν fitness εφαρμογή και να «αντιγράψετε» τις ασκήσεις.

on4

#5 Απόλαυσε ένα instagramικό baking class και κάνε έναν online διαγωνισμό

Ένας ακόμη «έξυπνος» και δημιουργικός τρόπος για να αξιοποιήσεις την τεχνολογία προς όφελός σου, είναι να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στη μαγειρική. Στο Instagram θα βρεις πολλά live streaming μαθήματα για να μάθεις να ετοιμάζεις μόνη σου νόστιμες συνταγές. Αφού πάρεις τις απαραίτητες γνώσεις, μπορείς να οργανώσεις ένα online διαγωνισμό μαγειρικής με τις φίλες σου. Σίγουρα θα διασκεδάσετε και θα μετατρέψετε μία ακόμη ημέρα σε μια White Day.

on5

Οι digital επιλογές που θα αναβαθμίσουν τη ζωή σου, δεν σταματούν φυσικά εδώ. Μπορείς απλώς να απολαμβάνεις wellbeing podcasts, να ακούς audiobooks, να παρακολουθείς online courses… Το τι θα κάνεις… it's up to you. Το σημαντικό είναι να κάνεις EveryDay πράγματα που σε ευχαριστούν και σε βοηθούν να διατηρείς τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου ψηλά την περίοδο που διανύουμε.

Σήκω, λοιπόν, από το κρεβάτι και τον καναπέ και δώσε νόημα στην ημέρα σου, διότι το καλοκαίρι πλησιάζει. EveryDay can be a White Day και είναι στο χέρι σου να την κάνεις όσο πιο White γίνεται!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved