Stay fit EveryDay: Τα free apps που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις fit και υγιής από το δωμάτιό σου!

EveryDay can be a white day, ακόμη και μέσα στο σπίτι -και θα στο αποδείξουμε!

Tις τελευταίες εβδομάδες η καθημερινότητά σου έχει αλλάξει σε βαθμό που θυμίζει κάτι από σειρά επιστημονικής φαντασίας. Πλέον χρησιμοποιείς τον υπολογιστή ή το tablet σου για να παρακολουθείς τα μαθήματά σου, ενώ δεν μπορείς πια να βλέπεις κάθε μέρα τις φίλες σου, όπως συνήθιζες να κάνεις.

Γνωρίζεις όμως καλά τη σημασία του να παραμένεις σπίτι κάθε ημέρα την περίοδο που διανύουμε για να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.

Άλλωστε, το να μένεις στο σπίτι, έχει και τα καλά του και κάθε ημέρα εντός, μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε μια White Day. Διότι σου δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να ρίξεις για λίγο τους ρυθμούς σου και να περάσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους γονείς και τα αδέρφια σου. Όσο για τις φίλες σου, οι online συναντήσεις που κάνετε κάθε ημέρα μετά την τηλεκπαίδευση, σίγουρα σας φέρνουν κοντά.

Τι γίνεται όμως με την υγεία και τη σιλουέτα σου τώρα που το δωμάτιό σου έχει μετατραπεί στον EveryDay μικρόκοσμό σου; Αν ανησυχείς για την καθιστική ζωή που κάνεις τις τελευταίες εβδομάδες και αισθάνεσαι την ανάγκη να παραμείνεις fit και να τονωθείς, τότε αξίζει να σηκωθείς από τον καναπέ ή το κρεβάτι, να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις ταινίες και τις σειρές και να «κατεβάσεις» τα κατάλληλα free fitness apps στο smartphone σου.

Είκοσι λεπτά την ημέρα αρκούν για να είσαι fit EveryDay από το δωμάτιό σου και η λίστα που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις πιο fun και φυσικά, δωρεάν online επιλογές για να τα καταφέρεις. Κάνε, λοιπόν, log in για καλό σκοπό! Μερικές αναζητήσεις στο Google Play Store ή το YouTube αρκούν για να τα καταφέρεις.

EveryDay can be a white day, ακόμη και μέσα στο σπίτι -και θα στο αποδείξουμε!

Virtual workout από το δωμάτιό σου

Το πρωί το δωμάτιό σου μετατρέπεται σε εκπαιδευτική αίθουσα. Το απόγευμα όμως, μεταμορφώνεται σε γυμναστήριο και σε βοηθάει να μένεις fit. Στην περίπτωση που θέλεις να τονώσεις τη σιλουέτα σου αλλά δεν μπορείς να αφιερώνεις πάνω από 20 λεπτά ή μισή ώρα την ημέρα στην άσκησή σου, τότε το FitOn είναι ένα free fitness app που αξίζει την προσοχή σου.

Θα «κατεβάσεις» την εφαρμογή και αφού αποθηκεύσεις σε αυτή στοιχεία όπως η ηλικία, το ύψος σου, το βάρος σου, τα fitness προγράμματα που σου αρέσουν και θα ήθελες να δοκιμάσεις και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις, θα έχεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου. Το πόσα προγράμματα θα περιλαμβάνει το εβδομαδιαίο fitness πρόγραμμά σου και το πόσο θα διαρκούν, εξαρτάται από το τι θέλεις εσύ. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς ανά πάσα να αναδιαμορφώσεις το πρόγραμμα. Από pilates μέχρι tabata και από ασκήσεις για κοιλιακούς και γυμνασμένους γλουτούς από διάσημους fitness instructors: Ό,τι θέλεις θα το βρεις.

fit2

Για σένα νοιάσου και γυμνάσου με ό,τι βρεις στο σπίτι

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν πολλές και πραγματικά εξαιρετικές εφαρμογές για άσκηση online, οπότε σίγουρα μπορείς να βρεις κάποια που θα σε ικανοποιήσει. Αν θέλεις να γυμνάζεσαι και να μένεις fit και υγιής EveryDay από το δωμάτιό σου, τότε το Fitify είναι ένα ακόμη free app που αξίζει την προσοχή σου. Αν κάνεις download την εφαρμογή, θα διαπιστώσεις πως περιλαμβάνει πολλά δωρεάν βίντεο για γυμναστική. Από αερόβια άσκηση μέχρι HIIT και από ασκήσεις ενδυνάμωσης μέχρι προγράμματα pilates και stretching.

Ανάλογα με τον προπονητικό στόχο και τον καθημερινό ελεύθερο χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου, θα οργανώσεις το fitness plan σου, ενώ αν δεν διαθέτεις όργανα γυμναστικής στο σπίτι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Για παράδειγμα, αντί για βαράκια μπορείς να χρησιμοποιείς μπουκάλια με νερό, ο πάγκος της κουζίνας αποτελεί επίσης μια υπέροχη εναλλακτική λύση για να γυμνάζεις τους τρικέφαλούς σου, ενώ αν δεν έχεις fitness band για να γυμνάζεις τα πόδια σου, μπορείς να χρησιμοποιείς ένα παλιό ελαστικό κολάν!

fit3

Τα απογεύματα στο σπίτι θέλουν τη yoga τους

Στην περίπτωση που θέλεις να μετατρέπεις την κάθε ημέρα στο σπίτι σε μια White Day μέσα από την άσκηση, αλλά δεν είσαι fan των έντονων προπονητικών προγραμμάτων, τότε το Yoga for Beginners είναι το free app που χρειάζεσαι -και στο οποίο θα στραφείς ακόμη και τις πρώτες ημέρες τις περιόδου σου. Αν δεν έχεις κάνει ξανά yoga στο παρελθόν, η συγκεκριμένη δωρεάν εφαρμογή θα σε βοηθήσει να μάθεις βήμα-βήμα πώς να γυμνάζεσαι και να χαλαρώνεις κάνοντας yoga, εφαρμόζοντας τις κατάλληλες στάσεις σώματος και ασκήσεις αναπνοής.

Τα οφέλη της συγκεκριμένης πρακτικής είναι πολλά, τόσο για το πνεύμα όσο και το σώμα, ενώ η yoga θα σε βοηθήσει να διαχειρίζεσαι καλύτερα και το άγχος που ενδεχομένως αισθάνεσαι αυτή την περίοδο. Σίγουρα αυτό το app αξίζει μια δοκιμή. Μάλιστα, για ένα extra boost μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου λευκό κολάν, ακόμα και τις ημέρες που έχεις περίοδο και να κάνεις yoga! Άλλωστε, με τις EveryDay και τις μοναδικές τους καινοτομίες, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για διαρροές. Διότι όταν έχεις στο πλευρό σου την επαναστατική καινοτομία Center Plus, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου. Ποιος είπε ότι δεν χρειάζεται να φροντίζεις το στυλ σου, επειδή είσαι σπίτι;

fit4

Και όμως, 7 λεπτά μπορούν να είναι αρκετά

Τέλος, για εσένα που δεν διαθέτεις πολύ ελεύθερο χρόνο στο σπίτι σε καθημερινή βάση ή απλούστατα, θέλεις να αφιερώνεις τις εκτός μαθημάτων ώρες σου σε κάτι περισσότερο δημιουργικό, υπάρχει μια εφαρμογή που μπορεί να σε βοηθήσει να παραμείνεις δραστήρια εντός σπιτιού, EveryDay. Ο λόγος για το 7 Minute Workout app. Με αυτή τη δωρεάν εφαρμογή, θα γυμνάζεσαι από το δωμάτιό σου σε μόλις επτά λεπτά την ημέρα. Μέσα από γρήγορα και αποτελεσματικά online workouts που δεν απαιτούν τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, θα τονώνεσαι και θα μετατρέπεις την κάθε ημέρα σε μια White Day.

fit5

Φυσικά, αν δεν θέλεις να κάνεις download κάποια εφαρμογή, μια αναζήτηση στο YouTube αρκεί για να ανακαλύψεις πολλά fitness βίντεο για να μένεις fit από το δωμάτιό σου. Μία ακόμη εξαιρετική ιδέα είναι το να οργανώνεις και fitness video calls με τις φίλες σου. Τι πιο όμορφο και διασκεδαστικό από το να γυμνάζεστε παρέα;

Όποιο free fitness app και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πως είναι σημαντικό να φροντίζεις την υγεία σου και να παραμένεις δραστήρια τώρα που μένεις σπίτι. Κάθε μέρα είναι μια White Day και εντός σπιτιού και το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσεις την υγεία, την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου σε καλά επίπεδα την περίοδο που διανύουμε.

Συνέχισε, λοιπόν, να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων, μείνε στο σπίτι για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, τους αγαπημένους σου και κάθε συνάνθρωπό σου και φρόντισε να εκμεταλλεύεσαι τον ελεύθερο σου χρόνο με τον καλύτερο τρόπο για εσένα, EveryDay. Διότι EveryDay can be a white day, ακόμη και μέσα στο σπίτι!

Stay tuned διότι έρχονται και άλλα EveryDay tips που θα δώσουν μια ακόμη πιο αισιόδοξη διάσταση στις ημέρες στο σπίτι!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved