Μένουμε σπίτι: Οι EveryDay συνήθειες που θα μετατρέψουν την κάθε σου μέρα σε μια White Day!

Aκόμη και η πιο μελαγχολική ημέρα, θα μετατραπεί σε μία White Day

Μπορεί για το διάστημα που #menoumespiti να στερούμαστε την καθημερινότητά, πολλές από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες ή κοντινά πρόσωπα, όπως οι φίλες και το αγόρι μας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αφήσουμε αυτή την κατάσταση να παρασύρει τη διάθεσή μας προς τα... κάτω. Όσο πιο συνεπείς καταφέρουμε να παραμείνουμε στις συνήθειες που είχαμε στην προ «staying home» εποχή, τόσο πιο εύκολα και άνετα θα κυλήσουν οι μέρες και πριν καν το καταλάβουμε, όλα θα έχουν επιστρέψει πάλι στην κανονική τους ροή!

Μέχρι τότε όμως, είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επωφεληθούμε από τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτουμε και να αναβαθμίσουμε τον τρόπο ζωής μας προς το καλύτερο! Ακολουθώντας τα EveryDay tips που υπάρχουν παρακάτω, να είσαι σίγουρη πως ακόμη και η πιο μελαγχολική ημέρα, θα μετατραπεί σε μία White Day πλημμυρισμένη από αισιοδοξία.

Αναδιαμορφώνουμε τις συνήθειες μας

Ακόμη και αν το σπίτι σου δεν διαθέτει τον εξοπλισμό για την επαγγελματικών προδιαγραφών προπόνηση που έχεις συνηθίσει να πραγματοποιείς στο γυμναστήριο που πηγαίνεις, υπάρχει τρόπος να μην χάσεις τη φόρμα σου και να απολαμβάνεις EveryDay workouts από το σαλόνι του σπιτιού σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αναζητήσεις στο διαδίκτυο τα video tutorial, τα podcast ή τα ειδικά σχεδιασμένα apps από παγκοσμίου φήμης instructors, τα οποία ειδικεύονται στο είδος γυμναστικής που σου αρέσει πιο πολύ. Να είσαι σίγουρη πως λίγα λεπτά γυμναστικής έπειτα από το πρωινό σου γεύμα, θα απελευθερώσουν όλες τις ενδορφίνες που χρειάζεται η διάθεσή σου, για να παραμείνει στα ύψη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

hab2

Απολαμβάνουμε ένα cosy περιβάλλον

Το σπίτι και πιο συγκεκριμένα το δωμάτιό σου, είναι ένας χώρος που σου εμπνέει μία πιο χουχουλιάρικη και cosy ατμόσφαιρα, η οποία μπορεί να μην το καταλαβαίνεις άμεσα, αλλά είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει τα mood swings σου. Με άλλα λόγια, όσο πιο περιποιημένο και καθαρό είναι το περιβάλλον που περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας, τόσο πιο άνετα και ευχάριστα θα νιώθεις μέσα σε αυτό. Μήπως τώρα που έχεις και τον χρόνο με το μέρος σου, να τολμούσες και μία μίνι και on budget ανακαίνιση, φέρνοντας τα... πάνω κάτω; Μία γρήγορη αναζήτηση στο Google, θα σου αποκαλύψει όλους τους DIY και σπιτικούς τρόπους για να ανανεώσεις τον χώρο σου μέσα σε λίγα λεπτά και χωρίς να ξοδέψεις τίποτα από τις οικονομίες σου. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μερικές λευκές, minimal «πινελιές» στο υπνοδωμάτιο, θα κάνουν την κάθε μέρα μία White Day!

hab3

Let’s pamper ourselves!

Pamper yourself! Όταν ακούς ή διαβάζεις αυτές τις λέξεις, το μυαλό σου πηγαίνει αμέσως σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό και αιθέρια έλαια, όπως επιλέγουν να περνούν τα βράδια στο σπίτι οι πρωταγωνίστριες από τις αγαπημένες σου ταινίες ή σειρές. Όμως φροντίζω τον εαυτό μου, σημαίνει επίσης επιλέγω τα κατάλληλα προϊόντα υγιεινής για εμένα, προσπαθώ δηλαδή να διατηρήσω σε καλή κατάσταση όχι μόνο την αυτοπεποίθησή μου, αλλά και την υγεία μου. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να επιλέξεις τους σωστούς «συμμάχους», δηλαδή τις κατάλληλες σερβιέτες. Σίγουρα έχει αξία να γνωρίζεις πως οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Center Plus που διαθέτουν, εξασφαλίζουν άριστη απορροφητικότητα για αυτοπεποίθηση στο full, ενώ έχουν ένα extra φιλικό και υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι. Τι θα έλεγες μάλιστα αν μάθαινες πως είναι οι πρώτες στην Ευρώπη με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, μιας και δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες; Προσέχω και φροντίζω τον εαυτό μου, λοιπόν, σημαίνει επίσης κάνω επιλογές που μου προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα!

hab4

Διευρύνουμε το προσωπικό μας στυλ

Ακόμη και αν δεν σε βλέπεις κανείς άλλος εκτός από τους γονείς και το κατοικίδιο σου, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να ξεδιπλώσεις εντελώς άφοβα το προσωπικό σου στυλ! Βάλε μπρος τη φαντασία και την αισθητική σου, για να δημιουργήσεις πρωτότυπα και εκκεντρικά outfit με ρούχα που υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου και ξέρεις πως ίσως δεν θα ένιωθες άνετα να κυκλοφορήσεις με αυτά στον... έξω κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα ανακαλύψεις νέους συνδιασμούς για items που είχες σταματήσει να φοράς εδώ και καιρό, αλλά θα δώσεις και έναν πιο fashion αέρα στην EveryDay σου. Σε κάθε περίπτωση, οφείλω να σε ενημερώσω πως σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν, τα χρώματα που επιλέγουμε να φοράμε είναι ένας βασικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή μας σε βάθος χρόνου.

Επιλέγοντας χρώματα όπως το λευκό ή και πιο παστέλ αποχρώσεις όπως το baby pink ή το ultra violet, όχι μόνο θα παραμείνεις in fashion κατά τη #menoumespiti περίοδο, αλλά θα εξελίξεις και τις ικανότητές σου στο styling για το επερχόμενο καλοκαίρι!

Μην ξεχάσεις να ποστάρεις μία φωτογραφία σου στα SoMe με το απαραίτητο hashtag #WhiteDays, για να παρακινήσεις τις φίλες σου να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου και να πειραματιστούν και εκείνες με τα δικά τους ρούχα.

hab5

Extra tip: Ακόμη και αν έχεις περίοδο, μην διαστάσεις να φορέσεις τα λευκά leggings σου, αφού με την προστασία και την μεγίστη απορροφητικότητα που σου παρέχουν οι σερβιέτες EveryDay, δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν απρόβλεπτο λεκέ!

Κλείνοντας, να ξέρεις πως εκτός από αυτό, θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη EveryDay άρθρα που απαντούν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σου. #Stay tuned, λοιπόν, γιατί τα καλύτερα έρχονται!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved