Stay protected EveryDay: Tips για την καθημερινή σου υγιεινή!

Παρακάτω θα βρεις όλα τα έμπειρα tips και τους EveryDay «συμμάχους»,

Όπως κάθε real Teen Queen έτσι και εσύ, προσέχεις τη διατροφή σου, παραμένεις συνεπής στο ραντεβού σου με τη φυσική άσκηση ακόμη και την περίοδο που #menoumespiti, ξεκλέβεις χρόνο για τον εαυτό σου και περιποιείσαι ανελλιπώς την επιδερμίδα σου. Ωστόσο, πόσο σίγουρη είσαι ότι δεν σου έχει... ξεφύγει κάτι; Αναφέρομαι φυσικά στην ευαίσθητη περιοχή, ένα «πολύτιμο» σημείο στο σώμα μας, το οποίο αρκετές από εμάς, ίσως δεν του δίνουμε τη φροντίδα που του αναλογεί. Ακριβώς για αυτό, είναι απαραίτητο να αποκτήσουμε μία αυστηρή ρουτίνα περιποίησης, η οποία θα μας απαλλάξει από ενοχλητικά συμπτώματα, δυσοσμίες, μύκητες και... απρόσκλητες ουρολοιμώξεις.

Αν αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις, παρακάτω θα βρεις όλα τα έμπειρα tips και τους EveryDay «συμμάχους», οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να προστατεύσεις και να διατηρήσεις στο βέλτιστο την υγεία της ευαίσθητης περιοχής σου.

Προτίμησε προϊόντα με εξειδικευμένο σχεδιασμό!

Η ευαίσθητη περιοχή χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα! Για τον αποτελεσματικό καθαρισμό της λοιπόν, αλλά και για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί, προτίμησε ένα εξειδικευμένο υγρό καθαρισμού, όπως αυτά της EveryDay!
Το υγρό EveryDay Fresh είναι εμπλουτισμένο με αλόη και χαμομήλι και είναι ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής! Χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, καθαρίζει απαλά αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένο και διατηρεί το φυσιολογικό pH της ευαίσθητης περιοχής. Αν πάλι το δέρμα σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υγρό EveryDay Sensitive. Είναι εμπλουτισμένο με πρεβιοτικό και εκχύλισμα καλέντουλας, ενώ βοηθά στη φυσιολογική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής, μειώνοντας την πιθανότητα ανάπτυξης

ανεπιθύμητων μικροοργανισμών. Προσφέρει απαλό καθαρισμό, είναι δερματολογικά ελεγμένο, διατηρεί το pH της ευαίσθητης περιοχής και είναι κατάλληλο ακόμα και για ευαίσθητα δέρματα!

Κάνε τη διατροφή «σύμμαχο»

Ανανάς, φράουλες, αβοκάντο, σολομός, γιαούρτι, δημητριακά ολικής άλεσης, γλυκοπατάτα και cranberries, είναι μόνο μερικές από τις τροφές που μπορούν να ωφελήσουν την υγεία της ευαίσθητης περιοχής και να «απογειώσουν» συγχρόνως τα ημερήσια γεύματά σου. Να ξέρεις πως η διατροφή είναι ένας «καθρέφτης» που αποκαλύπτει πολλά για την υγεία μας, για αυτό όσο πιο προσεκτικές είμαστε με τις τροφές που επιλέγουμε, τόσο περισσότερο θα ακτινοβολούμε ευεξία από μέσα προς τα έξω! Αλήθεια, εσύ γνώριζες πως η βιταμίνη Α είναι το «πολύτιμο» θρεπτικό συστατικό που δυναμώνει και διαφυλάσσει τα τοιχώματα του κόλπου μας;

protect2

Διάλεξε εσώρουχα με κριτήριο την ποιότητα

Αν τα μοναδικά κριτήρια που είχες μέχρι σήμερα στην επιλογή των εσωρούχων σου, ήταν το σχέδιο και το χρώμα, μάλλον ήρθε ο καιρός να αλλάξει αυτό! Για να μην επιβαρύνεται η ευαίσθητη περιοχή και να μπορεί να «αναπνεύσει» επαρκώς, είναι σημαντικό να επιλέγουμε βαμβακερά εσώρουχα που την «αγκαλιάζουν και όχι στενά κιλοτάκια από συνθετικά υφάσματα, τα οποία μέσω της τριβής που δημιουργείται μπορεί να την ερεθίσουν. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τα σερβιετάκια που χρησιμοποιούμε, για αυτό καλό θα ήταν να επενδύσουμε σε προϊόντα φιλικά προς το δέρμα, με κάλυμμα από 100% βαμβάκι, όπως τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton αφού είναι τα μόνα με κάλυμμα από 100% βαμβάκι αλλά και τα πρώτα στην Ευρώπη με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Extra tip: Επιπλέον, για να βρεις ακριβώς τον τύπο σερβιέτας που ταιριάζει στις ανάγκες σου, μην ξεχάσεις να κάνεις το quiz που θα σου αποκαλύψει τι τύπος EveryDay είσαι!

protect3

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές και υιοθετώντας βασικούς κανόνες υγιεινής, όπως για παράδειγμα να σκουπίζεσαι από μπροστά προς τα πίσω, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα μειώσεις δραστικά τον κίνδυνο κάποιας βακτηριακής μόλυνσης. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να υπάρχει πάντα στην τσάντα ή το ντουλάπι σου, ένα πακέτο υγρά μαντηλάκια EveryDay Fresh με εκχύλισμα αλόης και χαμομηλιού, τα οποία θα σου παρέχουν φρεσκάδα και προστασία, ενώ σέβονται παράλληλα το pH της ευαίσθητης περιοχής.

Stay tuned διότι έρχονται και άλλα EveryDay tips που θα δώσουν μια ακόμη πιο αισιόδοξη διάσταση στις ημέρες στο σπίτι!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved