Τι είναι το κίνημα των #WhiteDays που θα σε βοηθήσει να μείνεις αισιόδοξη αυτή την περίοδο;

EveryDay can be a White Day, ακόμη και indoors

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητά σου. Πλέον παρακολουθείς τα μαθήματά σου online από το σπίτι, ενώ σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, αυτή την άνοιξη καλείσαι να μείνεις εντός.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η παραμονή στο σπίτι, οι φίλες σου που βρίσκονται μακριά σου και το στρες για τα μαθήματα, σε κάνουν να αισθάνεσαι συχνά πιεσμένη ή αγχωμένη τη χρονική περίοδο που διανύουμε. Ωστόσο, είναι πραγματικά σημαντικό να προσπαθήσεις να δεις με μια πιο θετική «ματιά» την καθημερινότητα στο σπίτι και να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να διατηρήσεις τη διάθεση, την αυτοπεποίθηση και κυρίως, την αισιοδοξία σου.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα βάφεις «μαύρα». Διότι EveryDay can be a White Day, ακόμη και indoors και το κίνημα των #WhiteDays είναι εδώ για να σε βοηθήσει να μείνεις αισιόδοξη και δραστήρια και στο σπίτι.

Μαυρίλα τέλος

Τι είναι το κίνημα των #WhiteDays και γιατί αξίζει να γίνεις και εσύ μέρος του; Πρόκειται ουσιαστικά για το κίνημα που ήρθε για να βάλει τέλος στη... μαυρίλα και να σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να ανακαλύψεις τον πιο άνετο εαυτό σου και πάνω από όλα, να κατανοήσεις ότι αξίζει να ζεις EveryDay στο maximum white.

Ειδικότερα τώρα που βιώνεις κάτι που δεν είχες αντιμετωπίσει στο παρελθόν και ενδεχομένως υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι περισσότερο ευάλωτη, οι White Days μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες. Διότι θα σου προσφέρουν την έμπνευση που χρειάζεσαι για να βάλεις στην καθημερινότητά σου μια «νότα» αισιοδοξίας και φρεσκάδας.

white2

Γιατί είναι σημαντικό να ζεις EveryDay στο maximum white

Το κίνημα των #WhiteDays, λοιπόν, σε καλεί να ζεις και να απολαμβάνεις στο έπακρο την κάθε ημέρα, ακόμη και αυτή την άνοιξη που μένεις στο σπίτι για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.

Ουσιαστικά, είναι το κίνημα που σε παρακινεί να σηκωθείς από τον καναπέ, να ξεκολλήσεις για λίγο από το σκρολάρισμα στα SoMe, να περιορίσεις το άγχος και να δώσεις ένα περισσότερο θετικό νόημα στην ημέρα σου, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία και την ευεξία σου. Κάθε μέρα μπορεί να μετατραπεί σε μια White Day και δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις το «αύριο» για να δώσεις μια περισσότερο θετική διάσταση στην κάθε στιγμή.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που την περίοδο που διανύουμε αισθάνεσαι ότι οι επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου για να είσαι Real Every Day και να μένεις positive είναι απίστευτα περιορισμένες, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις. Διότι το τι χρώμα θα έχει η καθημερινότητά σου, εξαρτάται από εσένα -και το σίγουρο είναι πως το λευκό είναι το πιο αισιόδοξο χρώμα που υπάρχει.

Μείνε σπίτι και κάνε την κάθε ημέρα μία White Day

Πώς μπορείς να μετατρέψεις, λοιπόν, την κάθε σου ημέρα σε μια White Day την περίοδο που διανύουμε και να γίνεις και εσύ μέρος αυτού του θετικού κινήματος; Απλούστατα μέσα από απλές και καθημερινές δραστηριότητες και συνήθειες που μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της διάθεσης και της ευεξίας σου.

Για παράδειγμα, μην κλείνεσαι κάθε απόγευμα στο δωμάτιό σου για να παρακολουθείς σειρές μέχρι αργά το βράδυ ή να βλέπεις τα posts και τα stories σου των φίλων σου στα social media. Τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, προσπάθησε να φοράς την αγαπημένη σου λευκή φόρμα ή εκείνο το white κολάν που πήρες για τη φετινή άνοιξη αλλά δεν πρόλαβες να φορέσεις.

Άνοιξε το YouTube και γυμνάσου ακολουθώντας ένα online fitness program, ακόμη και τις ημέρες που είσαι αδιάθετη! Διότι εν έτει 2020, τίποτα δεν μπορεί να επέμβει στην προπόνηση και το athleisure style σου. Αρκεί να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους «συμμάχους», δηλαδή την EveryDay! Βλέπεις, χάρη σε μοναδικές καινοτομίες, όπως για παράδειγμα τις σερβιέτες EveryDay XL οι οποίες έχουν extra μήκος, διπλά φτερά προστασίας και διαθέτουν και την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, η EveryDay σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να ζεις την κάθε ημέρα στο maximum white, ακόμα και μέσα στο σπίτι!

Τι άλλο μπορείς και αξίζει να κάνεις; Να προσπαθείς να τρέφεσαι σωστά κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης (προσπάθησε να τρως πολλά φρούτα και να πίνεις πολύ νερό!), να αξιοποιείς τον ελεύθερο χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου για να έρχεσαι -μεταξύ άλλων- πιο κοντά με την οικογένειά σου, να εκμεταλλεύεσαι τη θετική πλευρά την τεχνολογίας για να επικοινωνείς με τους φίλους σου, να μην νιώθεις μοναξιά και να μαθαίνεις EveryDay κάτι καινούριο, να μην διστάζεις να εκφράζεις (ή να καταγράφεις) τα πραγματικά σου συναισθήματα όταν αισθάνεσαι την ανάγκη να το κάνεις, να βγάλεις στην επιφάνεια τη δημιουργική σου πλευρά, να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου ή να θέσεις νέους, περισσότερο αισιόδοξους και να ρίξεις για λίγο τους ρυθμούς σου για να ξεκουραστείς για να γεμίσεις ενέργεια.

white3

EveryDay can be a white day, ακόμη και μέσα στο σπίτι. Για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει να συνεχίσεις να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός, να παραμείνεις δηλαδή Real Every Day, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γίνεις και εσύ μέλος του κινήματος των #WhiteDays. Διότι είναι σημαντικό να παραμείνεις αισιόδοξη, να μην τα βάψεις «μαύρα» και να συνεχίσεις να προσπαθείς για όλα όσα θέλεις να πετύχεις και έχουν αξία για εσένα, EveryDay. Προσπάθησε να υιοθετήσεις από τώρα μια αισιόδοξη EveryDay στάση ζωής και θα βγεις κερδισμένη.

Stay tuned διότι έρχονται και άλλα EveryDay tips που θα δώσουν μια ακόμη πιο αισιόδοξη διάσταση στις ημέρες στο σπίτι!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved