Απόκριες 2020: Πέντε special ιδέες με έμπνευση από το κίνημα των #WhiteDays

Παρακάτω θα βρεις τις πιο special ιδέες για να συνδυάσεις το λευκό χρώμα με τη διαχρονική παράδοση της Αποκριάς

Οι Απόκριες είναι ένα από τα αγαπημένα μας έθιμα και κάθε χρόνο, από όταν ήμασταν ακόμη μικρές, μας κάνει να ανυπομονούμε. Είναι η ιδανική ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την πραγματικότητα και να μεταμορφωθούμε έστω και για μερικές ώρες, σε κάτι εντελώς διαφορετικό! Αυτό που απολαμβάνουμε όμως περισσότερο, είναι η προετοιμασία που χρειάζεται μέχρι να αποφασίσουμε και να υλοποιήσουμε τη στολή που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε στα αποκριάτικα πάρτι που είμαστε καλεσμένες.

Αν περνάνε από το μυαλό σου πολλές ιδέες, αλλά νιώθεις πως καμία από αυτές δεν σε αντιπροσωπεύει απόλυτα, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από το κίνημα των #WhiteDays, το οποίο όχι μόνο θα σε κάνει να μαγνητίζεις τα βλέμματα των άλλων με την ευφάνταστη φορεσιά σου, αλλά θα σε «πλημμυρίσει» με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου!

Ακριβώς επειδή για μία teen queen όπως εσύ, η EveryDay αξίζει να είναι μία white day, παρακάτω θα βρεις τις πιο special ιδέες για να συνδυάσεις το απόλυτο trend του 2020, δηλαδή το λευκό χρώμα με τη διαχρονική παράδοση της Αποκριάς!

Princess Leia

Είσαι αμετανόητη φαν των Star Wars; Δεν έχεις χάσει ταινία για ταινία; Τότε μία εκδοχή της εμβληματικής Princess Leia, είναι αυτή που πρέπει να τολμήσεις φέτος τις Αποκριές! Όχι, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για να βρεις κάποια στολή «προκάτ», αλλά θα επιστρατεύσεις όλη σου τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες για να φτιάξεις μία! Ένα παλιό λευκό σεντόνι της μαμά σου, μία ζώνη και τα άσπρα σου snickers, θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις το ρούχο της αγαπημένης πριγκίπισσας του γαλαξία. Αν τα μαλλιά σου είναι μακριά, μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις τα στρογγυλά κοτσιδάκια που είναι το σήμα κατατεθέν της, αλλιώς το στεφάνι από πλεξούδες που έχει περιμετρικά από το κεφάλι της στην πιο… μάχιμη εκδοχή της.

Corpse Bride

Αν δεν έχεις δει το απίθανό animation «Corpse Bride» του σκοτεινού παραμυθά Tim Burton, τότε σου προτείνω να το κάνεις ASAP! Από εκεί θα μπορέσεις να ξεσηκώσεις αρκετές ειδές για την αποκριάτικη στολή σου. Μία από αυτές βέβαια, είναι και η πρωταγωνίστρια της ταινίας, δηλαδή η Νεκρή Νύφη! Δεν είσαι υποχρεωμένη να ακολουθήσεις με κάθε λεπτομέρεια τον χαρακτήρα από την ταινία, απλά θα τον χρησιμοποιήσεις ως πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσεις το δικό σου ξεχωριστό κοστούμι. Σε κάθε περίπτωση, στο διαδίκτυο μπορείς να ξετρυπώσεις χιλιάδες διαφορετικά μακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το κατάλληλο για την αμφίεση look.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2

Marilyn Monroe

Υποθέτω πως όλο και κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου, την εμβληματική φωτογραφία της αγαπημένης χολιγουντιανής ηθοποιού, με εκείνη να πατάει χαριτωμένα πάνω σε έναν αεραγωγό, ο οποίος σπρώχνει προς τα πάνω τις πιέτες από το all white φόρεμά της. Εμπνευσμένη από αυτή την εικόνα, θα φτιάξεις και εσύ τι δική σου αποκριάτικη στολή! Ένα λευκό φόρεμα σε άλφα γραμμή ή ένα λευκό τιραντάκι με μία άσπρη τούλινη φούστα από κάτω, ταιριάζουν άψογα στο διαχρονικό concept Marilyn Monroe. Φόρεσε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά λευκά σκουλαρίκια στα αυτιά σου, κάνε με ένα ψαλίδι τα μαλλιά σου χοντρές μπούκλες, πρόσθεσε την απαραίτητη κόκκινη «πινελιά» στα χείλη σου, μία μαύρη τελίτσα για ελιά ακριβώς από πάνω, και ετοιμάσου να περπατήσεις με τον… αέρα μίας μεγάλης star του κινηματογράφου!

Extra tip: Εάν η περίοδος σου «χτύπησε» την πόρτα, μία μέρα πριν το αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνει το σχολείο σου, δεν υπάρχει λόγος να ακυρώσεις τα σχέδιά σου. Επιλέγοντας μία από τις σερβιέτες EveryDay, θα μπορέσεις να φορέσεις ό,τι εσύ θέλεις και να χορέψεις ξέφρενα χωρίς κανένα άγχος, αφού θα σου παρέχουν maximum προστασία, χωρίς ερεθισμούς. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να κάνεις πρώτα το διασκεδαστικό quiz, το οποίο θα σου αποκαλύψει τον τύπο σερβιέτας που ενδείκνυται για τις ανάγκες σου!

Αρχαία Ελληνίδα Θεά

Αθηνά; Αφροδίτη; Άρτεμης; Δήμητρα; Η αρχαιότητα με το δωδεκάθεο και όλες αυτές τις μυθικές προσωπικότητες, περιλαμβάνει ανεξάντλητες ιδέες για αποκριάτικα κοστούμια, οι οποίες μάλιστα είναι πολύ εύκολο να πραγματοποιηθούν με αντικείμενα που έχεις στο σπίτι σου! Ένα άσπρο φόρεμα, χρυσές μεταλιζέ λεπτομέρειες για αξεσουάρ, το ζευγάρι σανδάλια που φόραγες πέρυσι το καλοκαίρι, είναι τα στοιχεία που θα σε φέρουν απευθείας στην… κορυφή του Ολύμπου! Άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα και στόλισέ τα με ένα χρυσό στεφανάκι ή ακόμη και κάποιο κλαδί ελιάς από τον κήπο του σπιτιού σου, το οποίο θα περάσεις πρώτα μία στρώση με ένα χρυσό σπρέι.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ3

Queen Khaleesi

Μπορεί η αγαπημένη μας σειρά «Game of thrones» να τελείωσε, όμως η αγάπη μας για τους χαρακτήρες και συγκεκριμένα για τη δυναμική «Μητέρα των Δράκων» θα παραμείνει ανεξίτηλη! Τι θα έλεγες, λοιπόν, φέτος τις Απόκριες να αντιγράψεις τη χαρακτηριστική, λευκή της αμφίεση; Για να την πραγματοποιήσεις θα χρειαστείς ένα λευκό maxi dress και ένα κομμάτι άσπρο ύφασμα στο ίδιο μάκρος, το οποίο θα ενσωματώσεις στο φόρεμα ως κάπα. Στο διαδίκτυο θα βρεις αμέτρητα tutorial για να αντιγράψεις το κομψό χτένισμά της, ενώ μπορείς επίσης να προσθέσεις ένα βαρύ μεταλλικό κόσμημα με κάποιο περίτεχνο σχέδιο, που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη στολή σου!

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι να απολαύσεις τις Απόκριες όσο περισσότερο μπορείς και να μην χάνεις ούτε στιγμή την αισιοδοξία σου και τη θετική σου διάθεση, ό,τι και αν συμβαίνει! Έτσι, κάθε μέρα θα είναι μία #WhiteDay κι εσύ μία EveryDay TeenQueen, γεμάτη αυτοπεποίθηση! Όπως και να ‘χει, #stay tuned γιατί σου ετοιμάζουμε πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα, τα οποία θα σου λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με τα ζητήματα που σε απασχολούν.

#WhiteDays #EveryDay #MyBestFit #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved