EveryDay can be a Valentine’s Day -και θα στο αποδείξουμε!

Έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες για γιορτάζεις την EveryDay σαν να ήταν μία Valentine ’s Day!

Εδώ και πολλά χρόνια, η 14η Φεβρουαρίου, θεωρείται μία ημέρα αφιερωμένη στον έρωτα και όλους τους αθεράπευτα ερωτευμένους, δεσμευμένους ή όχι. Παρότι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την προέλευση της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και οι γνώμες σχετικά με το ζήτημα διίστανται, πολλοί άνθρωποι σε κάθε άκρη του κόσμου, επιλέγουν να τη γιορτάζουν με κάθε… επισημότητα! Οι ανθοπώλες δεν προλαβαίνουν να τυλίξουν μπουκέτα με τριαντάφυλλα, το ράδιο «ντύνει» με τις κατάλληλες γλυκανάλατες μελωδίες το soundtrack της ημέρας, κορίτσια περπατάνε στον δρόμο με λούτρινους αρκούδους στην αγκαλιά τους, κάποιοι αργοπορημένοι τρέχουν πανικόβλητοι έστω και την τελευταία στιγμή να βρουν το κατάλληλο δώρο για το ταίρι τους.

Αυτό που ξεχνάνε όμως οι περισσότεροι μέσα σε αυτή την κόκκινη φρενίτιδα από σοκολάτες, καρδούλες και αρκουδάκια, κάτι που εσύ πρέπει να το θυμάσαι πάντα, είναι πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που γιορτάζουμε την αγάπη και τον έρωτα, αφού ειδικά για μία teenqueen όπως εσύ, η κάθε μέρα έχει τους δικούς της λόγους για να τη γιορτάζουμε! Πόσω μάλλον όταν αυτή, συμπεριλαμβάνει τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου.

Κι ενώ θα ήταν άδικο να μην παραδεχτούμε πως η «ημέρα των ερωτευμένων» έχει κάτι το ξεχωριστό, ωστόσο παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να γιορτάζεις την EveryDay σαν να ήταν μία Valentine ’s Day!

Τ’ αγόρι σου, τ’ αγόρι σου, τ’ αγόρι σου

… γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα! Εάν υπάρχει κάποιο αγόρι που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει τρελά και αποφασίσατε να είστε «in a relationship», δεν είσαι υποχρεωμένη να περιμένεις στωικά μία συγκεκριμένη ημερομηνία για να του εκφράσεις πόσο όμορφα αισθάνεσαι πλάι του. Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικοί, πρωτότυποι και ανέξοδοι τρόποι να πεις με πράξεις «μου αρέσεις», «είμαι ερωτευμένη μαζί σου», ακόμη και «σ’ αγαπώ», αν όντως αυτό είναι που αισθάνεσαι. Μπορείς να αφιερώσεις ένα ολόκληρο απόγευμα για να του εξηγήσεις την άσκηση που τον ζορίζει στην Άλγεβρα. Να μοιραστείτε μία προπόνηση στο Muay Tai και να μάθεις από «πρώτο» χέρι τι είναι αυτό που τον ενθουσιάζει τόσο στη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη. Να του γράψεις ένα mixtape (ναι, σε CD) με τα τραγούδια που σου θυμίζουν εκείνον ή σημαίνουν κάτι ξεχωριστό για εσένα.

F.R.I.E.N.D.S.

Κατά βάθος το ξέρεις. Όσα πανέμορφα αγόρια κι αν περάσουν από τη ζωή σου, δεν θα υπάρξει μεγαλύτερη και πιο δυνατή αγάπη από αυτή που νιώθεις για τις κολλητές σου. Κανείς δεν σε καταλαβαίνει όπως εκείνες. Αρκεί ένα χαρακτηριστικό βλέμμα (τύπου «partners in crime») από το πρώτο θρανίο στο τελευταίο και τα έχετε πει όλα. Ναι, μπορεί να διαφωνείτε μερικές φορές για ανόητα ζητήματα που ξεχνάτε λίγο μετά, αλλά αυτό συμβαίνει συχνά με τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους. Αν ψάχνεις, λοιπόν, κάποιο δώρο για εκείνες, να ξέρεις πως η παρουσία σου στη ζωή τους, είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορείς να τους χαρίσεις. Να είσαι εκεί EveryDay, για να γιορτάζετε τις χαρές και να ξεπερνάτε μαζί τα εμπόδια!

Extra tip: Όπως θα έκανε κάθε bestie που σέβεται τον εαυτό της, έτσι κι εσύ, μην ξεχάσεις να βάλεις στην τσάντα σου μερικές έξτρα σερβιέτες EveryDay! Με αυτόν τον τρόπο, τόσο εσύ όσο και οι φίλες σου, θα είστε σίγουρες και υγιεινά προστατευμένες, ό,τι και αν συμβεί, ενώ θα έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ζείτε EveryDay στο maximum white!

VALEN2

«Φάκελος» Γονείς

Δεν καταλαβαίνουν λέξη από όσα τους λες και εσύ δεν έχεις καμία όρεξη να ακούς τους ατελείωτους μονολόγους τους. Ωστόσο, αν υπάρχει κάτι το οποίο δεν θα αμφισβητήσεις ποτέ, είναι πόσο τυχερή είσαι που έχεις τόσο υπέροχους γονείς. Σε αγαπάνε πολύ no matter what, ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, άρα -δικαιωματικά- τους αξίζει μία θέση στη συγκεκριμένη λίστα. Καλώς ή κακώς, όσο τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνουμε, τείνουμε να απομακρυνόμαστε από τη «φωλιά» του πατρικού μας. Ανοίγουμε τα φτερά μας για να φτιάξουμε μία άλλη, δική μας φωλιά. Ακριβώς για αυτό, αν θέλεις να τους κάνεις ένα «πολύτιμο» δώρο, φρόντισε ο χρόνος που μοιράζεστε κάτω από την ίδια στέγη να είναι ουσιαστικός. Μπορεί να σου «συστήθηκαν» ως γονείς σου, όμως κάποτε υπήρξαν και εκείνοι παιδιά, έφηβοι όπως εσύ, φοιτητές. Όταν το συνειδητοποιήσεις, να είσαι σίγουρη πως θα εκπλαγείς από το πόσα πράγματα δεν γνώριζες για αυτούς ή πόσο αυθεντικά cool είναι τελικά οι γονείς σου.

VALE3

Εσύ και ο… κόσμος

«You give a little love and it all comes back to you» έλεγε ένα πολύ παλιό τραγούδι και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις, όχι μόνο στους δικούς σου ή σε εσένα την ίδια, αλλά σε ολόκληρη την… ανθρωπότητα. Σε έναν κόσμο που κάθε μέρα ακούμε δυσάρεστες ειδήσεις, δεν υπάρχει τίποτα πιο επαναστατικό από το να μοιράσεις απλόχερα λίγη καλοσύνη! Με άλλα λόγια, «ξύπνησε» τη μικρή νεράιδα Tinkerbell που κρύβεις μέσα σου και με μικρές καλές πράξεις σπείρε στο πέρασμά σου χαμόγελα! Χάρισε τη θέση σου στο λεωφορείο σε κάποιον που την έχει ανάγκη, βάλε μία κονσέρβα στην άκρη του δρόμου για τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς σου, πες στην ντροπαλή συμμαθήτριά σου πόσο πολύ σου αρέσει το μπλουζάκι της! Να είσαι σίγουρη πως μία μικρή πράξη καλοσύνης, θα μετατρέψει την EveryDay σου σε μία #WhiteDay πλημμυρισμένη από αισιοδοξία!

Να είσαι σίγουρη πως ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές σύντομα οι μέρες σου θα αποκτήσουν ένα διαφορετικό, πολύ πιο εορταστικό vibe, αφού θα μετατραπούν σε χαρούμενες και φωτεινές #WhiteDays! Όπως και να ‘χει, #staytuned φίλη μου, γιατί θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα για εσένα!

#WhiteDays #EveryDay #MyBestFit #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved