Miss Snow white!

Με το κρύο να γίνεται μέρα τη μέρα εντονότερο και τις πλησιέστερες βουνοκορφές να έχουν ντυθεί στα «λευκά», είναι λογικό να μας… ανοίγει η όρεξη για καθαρό αέρα και φυσιολατρικές εξορμήσεις μακριά από το θόρυβο της μεγαλούπολης! Ναι, μπορεί το καλοκαίρι να είναι η εποχή που απολαμβάνουμε όσο καμία, αφού μας απαλλάσσει από το σχολείο, όμως στα «συρτάρια» του μυαλού μας, έχουμε αμέτρητες παιδικές αναμνήσεις… πασπαλισμένες με χιόνι, οπότε είμαστε πλέον έτοιμες, να δημιουργήσουμε καινούργιες. Ακόμη και όλες εμείς που δηλώνουμε… ορκισμένα city girls και δεν μπορούμε να φανταστούμε ούτε δευτερόλεπτο τη ζωή μας σε κάποια επαρχία, χρειαζόμαστε ένα μίνι break, που θα «γεμίσει» φουλ τις μπαταρίες μας και θα μας φέρει πίσω στη βάση ανανεωμένες.

Εάν δεν κατάφερα ακόμη να σε πείσω πως μία απόδραση είναι αυτό που χρειάζεσαι απαραίτητα αυτή τη στιγμή, παρακάτω έχω συγκεντρώσει τους λόγους που αποδεικνύουν περίτρανα πως αρκούν μόνο λίγες ημέρες στην «καρδιά» της φύσης, για να βλέπεις από εκεί και πέρα την ομορφιά στην EveryDay!

Τι λες, λοιπόν; Είσαι έτοιμη να ανακηρυχθείς στην απόλυτη Miss Snow White του φετινού χειμώνα;

Βρες το παιδί που «κρύβεται» μέσα σου

Μπορεί να νομίζεις πως είσαι αρκετά μεγάλη πια, για να ξαπλώνεις ανενόχλητη στο χιόνι, σχηματίζοντας αγγελάκια με ανοιχτά χέρια και πόδια, όμως καθώς τα χρόνια περνούν, τόσο περισσότερο θα έχεις ανάγκη να «ακούς» το παιδί που «κρύβεται» καλά μέσα σου. Και ειλικρινά, δεν υπάρχουν καταλληλότεροι άνθρωποι από την οικογένεια και τους φίλους σου, για να μοιραστείς μαζί τους αυτή την αυθεντική πλευρά του εαυτού σου! Παίξε χιονοπόλεμο όπως όταν ήσουν μικρή, ζήτα τη βοήθειά τους για τη δημιουργία ενός ψηλού χιονάνθρωπου και τέλος, μην ξεχάσεις γυρίζοντας σπίτι, να κάνεις spread το… επίτευγμά σας στα SoMe σου, χρησιμοποιώντας το δημοφιλές hashtag #WhiteDays.

snow2

Δοκίμασε μία απόλυτα χειμερινή εμπειρία…

…χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα, πως σε υποχρεώνει κάποιος να κατηφορίσεις την κορυφή ενός βουνού, κάνοντας ριψοκίνδυνα σλάλομ! Ωστόσο, να γνωρίζεις πως μία νέα δραστηριότητα όπως το ski ή το snowboard, θα σε βοηθήσουν να… ξεφύγεις για λίγο από τα τετριμμένα, χαρίζοντάς σου μοναδικές στιγμές απόλυτης διασκέδασης και έντονης αδρεναλίνης! Να θυμάσαι πως, χρειάζεται πού και πού να τεστάρεις τα όριά σου, δοκιμάζοντας διαφορετικά πράγματα, γιατί έτσι μπορείς να σε γνωρίσεις ακόμη καλύτερα. Όπως και να ‘χει, μπορείς να περιπλανηθείς μαζί με την παρέα σου σε μία ορεινή πεζοπορία ή να απολαύσεις τη «μαγεία» της φύσης κάνοντας έλκηθρο! Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν αποφασίσεις, φρόντισε πριν φύγεις από το σπίτι να βάλεις στο back pack σου μερικές σερβιέτες EveryDay, οι οποίες θα… γλιτώσουν τη χειμερινή σου απόδραση από κάθε απρόοπτο, ενώ θα σου προσφέρουν maximum προστασία και απίστευτη αίσθηση καθαριότητας, χωρίς ερεθισμούς.

snow3

Απόλαυσε λίγες στιγμές ουσιαστικής χαλάρωσης

Αν βέβαια δεν είσαι σε mood για κάτι από τα παραπάνω και θες απλά να κάνεις ένα σύντομο «off» από κάθε σχολική και εξωσχολική υποχρέωση, τότε μία χιονισμένη πλαγιά είναι το μέρος που θα σου παρέχει την ηρεμία και την ξεκούραση που χρειάζεσαι για να επιστρέψεις με περισσότερη… φόρα και όρεξη στην απαιτητική σου καθημερινότητα. Να είσαι σίγουρη πως το λευκό, «ήσυχο» τοπίο, ο «πολύτιμος» χρόνος που θα περάσεις με τους δικούς σου, αλλά και με τον εαυτό σου, θα σε βοηθήσουν να επανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι πως οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις να κάνεις, μην ξεχάσεις πως το «μυστικό» για να περάσεις πραγματικά αξέχαστα και στο μέλλον να αναπολείς όλες αυτές τις στιγμές, είναι να είσαι #RealEveryDay! Σε κάθε περίπτωση, stay tuned γιατί σου ετοιμάζουμε πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα!

#EveryDay #MyBestFit #RealEveryDay #WhiteDays

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved