Tell me everything: Η Ilenia Williams απαντά στα EveryDay ερωτήματά σου!

H Ilenia Williams απάντησε on camera στις ερωτήσεις σου!

Πώς ξεπέρασε το πρώτο της crush η Ilenia Williams; Ποιο είναι το πιο «τρελό» της όνειρο; Τι θα ήθελε να αλλάξει στην εμφάνισή της; Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να σου δώσει για τους σχολικούς έρωτες και πώς αντιμετωπίζει τις dark στιγμές της ζωής της;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και τραγουδίστρια Ilenia Williams επισκέφτηκε το στούντιο του TeenQueen.gr και απάντησε on camera στις ερωτήσεις σου! Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις πώς μετατρέπει τις dark days σε white days, τι σημαίνει για εκείνη αληθινή φιλία και πώς αντιμετώπισε τις δύσκολες στιγμές της εφηβείας της, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις το βίντεο που ακολουθεί.

ILENIA2

Η Ilenia Williams είναι #RealEveryDay και τώρα, μιλά με ειλικρίνεια για τις EveryDay στιγμές της ζωής της. Στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσένα, θα δεις και θα ακούσεις την Ilenia να αποκαλύπτει τα μυστικά της για το πώς μετατρέπει σε μια #WhiteDay ακόμη και την πιο δύσκολη ημέρα και το ποιοι είναι οι EveryDay σύμμαχοι που έχει στο πλευρό της κάθε στιγμή για να αισθάνεται άνεση και σιγουριά.

Dare to dream EveryDay! Αυτή είναι η συμβουλή που σου δίνει η Ilenia Williams και θα σε βοηθήσει να γίνεις και εσύ μέλος του κινήματος των #WhiteDays, που σου φέρνει το TeenQueen.gr μαζί με την EveryDay, μέσα από το απόλυτο EveryDayTeen site!

#WhiteDays #EveryDay #MyBestFit #RealEveryDay



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved