Tell me everything: Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει τα EveryDay μυστικά της!

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται μαζί σου μερικές από τις πιο προσωπικές EveryDay στιγμές της

Πού έδωσε το πρώτο της φιλί η Ελένη Βουλγαράκη; Πώς ξεπέρασε την πρώτη της ερωτική απογοήτευση; Με ποιον τρόπο ξεκίνησε την καριέρα της; Τι έκανε όταν οι δύσκολες ημέρες τη… βρήκαν να φορά ένα λευκό φόρεμα στο Madwalk; Άραγε, τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της;

Την παρακολουθείς EveryDay στο Mad TV και το Instagram και τώρα, έχεις την ευκαιρία να μάθεις τα πάντα για εκείνη! Διότι η Ελένη Βουλγαράκη επισκέφτηκε το στούντιο του TeenQueen.gr για να απαντήσει on camera στις δικές σου ερωτήσεις!

Για την ακρίβεια, στο βίντεο που ακολουθεί η Ελένη μοιράζεται μαζί σου μερικές από τις πιο προσωπικές EveryDay στιγμές της και αποκαλύπτει πτυχές της ζωής της που μέχρι σήμερα δεν γνώριζες -και σίγουρα αξίζει να μάθεις.

eleni2

Εμείς τη γνωρίσαμε και το σίγουρο είναι ότι από τις απαντήσεις που έδωσε, διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μια νέα γυναίκα που αγαπά τη ζωή, που ξέρει την αξία του να έχεις δίπλα σου καλούς φίλους, που δεν αφήνει τις δύσκολες ημέρες να την κρατούν πίσω, που δεν επιτρέπει σε τίποτε να επεμβαίνει στο στυλ της και κυρίως, ότι είναι μια γυναίκα η οποία πιστεύει στις White Days! Διότι για την Ελένη Βουλγαράκη, πάντα υπάρχει τρόπος να μετατρέπει μια «συννεφιασμένη» μέρα σε μια #WhiteDay και πάνω από όλα, πάντα υπάρχει λόγος να ζει τη ζωή της στο έπακρο και να μην καταπιέζει τα αληθινά της συναισθήματα -να είναι , δηλαδή, #RealEveryDay!

Παρακολούθησε, λοιπόν, το βίντεο που ακολουθεί, δες την Ελένη Βουλγαράκη να απαντά στις δικές σου ερωτήσεις και μάθε ποιοι είναι οι EveryDay σύμμαχοί της και πώς καταφέρνει να βρίσκει τον τρόπο να νιώθει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και άνεση ακόμη και τις πιο δύσκολες ημέρες του μήνα και σε κάθε φάση της ζωής της!

Το σίγουρο είναι ότι, όπως η Ελένη, έτσι και εσύ θα θελήσεις να γίνεις μέλος του κινήματος των #WhiteDays, που σου φέρνει το TeenQueen.gr μαζί με την EveryDay, μέσα από το απόλυτο EveryDayTeen site!

EveryDay #MyBestFit #WhiteDays #RealEveryDay



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved