Έως πότε θα αφήνεις την περίοδό σου, να επεμβαίνει στο στυλ σου;

Έως πότε θα φοράμε άχαρα και άκομψα ρούχα στην περίοδο;

Δεν μπορούσα με τίποτα να κρύψω την έκπληξή μου, όταν πριν ένα διάστημα η κολλητή μου εμφανίστηκε στο σχολείο με λευκό παντελόνι, ενώ το αμέσως προηγούμενο βράδυ συζητούσαμε για την περίοδό της στο τηλέφωνο. Μου έκανε μάλιστα τόσο μεγάλη εντύπωση που δεν μπορούσα να μην τη ρωτήσω: «Δεν φοβάσαι πως μέχρι το σχόλασμα μπορεί να λερωθείς»; Δεν θυμάμαι ποια ήταν η απάντησή της, όμως η ερώτησή μου, μου δημιούργησε επιπλέον ερωτήματα με βασικότερο όλων: Μήπως είμαι η μόνη που αφήνω την περίοδο να επεμβαίνει στο στυλ μου; Πολύ φοβάμαι πως όχι.

Όπως εγώ, ίσως έτσι και εσύ από το άγχος σου ότι μπορεί να συμβεί κάποιο «ατύχημα» κατά τη διάρκεια της περιόδου και να βρεθείς σε αμήχανη θέση, φροντίζεις να κάνεις ό,τι μπορείς, για να αποτρέψεις μία τέτοια κατάσταση, έχοντας βέβαια κάποιες… παράπλευρες απώλειες. Αυτό που θέλω να πω είναι πως, τη μία μέρα εμφανίζεσαι στο σχολείο σαν το απόλυτο fashion icon και από την έλευση της περιόδου σου μέχρι το πέρας αυτής, δίνεις την εντύπωση πως επίλεξες τα ρούχα σου σε συνθήκες… απόλυτου σκοταδιού. Και στο φινάλε, έως πότε θα αφήνουμε την περίοδο φίλη μου να επεμβαίνει σε κάτι τόσο προσωπικό και σημαντικό όσο το στυλ μας; Έως πότε θα φοράμε άχαρα και άκομψα ρούχα, όταν υπάρχουν οι μοναδικές καινοτομίες της EveryDay να μας προσφέρουν απόλυτη σιγουριά για να μην χρειαστεί να περιορίσουμε τις επιλογές μας ή να αλλάξουμε συνήθειες;

style2 copy

Ήρθαν επιτέλους οι White Days!

Μάλλον ήρθε ο καιρός να πούμε «αντίο» μία για πάντα στα σκουρόχρωμα, φαρδιά παντελόνια και να «καλωσορίσουμε» κι επίσημα τις White Days! Τις ημέρες που πλέον η περίοδος θα «συμβαδίζει» με το στυλ μας, είτε αυτό επιτάσσει ολόλευκα αέρια υφάσματα, στενά ανοιχτόχρωμα παντελόνια και κοντά σορτσάκια. Εγώ προσωπικά επιλέγω τις EveryDay Sensitive with cotton MINI, οι οποίες διαθέτουν υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα με βαμβάκι, που προστατεύει το δέρμα μου από ερεθισμούς, ενώ χάρη στη μοναδική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο, μου εξασφαλίζουν απόλυτη προστασια από τις διαρροές. Επιπλέον, είναι 20% μικρότερες από τις EveryDay Normal. Έτσι, εκτός από ασφάλεια μου προσφέρουν και… απίστευτη διακριτικότητα! Όποιο κι αν είναι το στυλ που σε χαρακτηρίζει, πλέον δεν θα χρειαστεί να κάνεις την παραμικρή έκπτωση σε αυτό για να γλιτώσεις κάποια άβολη στιγμή, καθώς με την EveryDay είσαι απόλυτα καλυμμένη! Αν αναρωτιέσαι το πώς, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις το quiz «Εσύ τι τύπος είσαι», το οποίο μέσα από μία σειρά ερωτήσεων σε καθοδηγεί στον κατάλληλο τύπο σερβιέτας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου! Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ένα από τα συχνότερα λάθη που κάνουν πολλά κορίτσια και καταλήγουν να έχουν «ατυχήματα» κατά την περίοδο, είναι το γεγονός πως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο κατάλληλος τύπος σερβιέτας για εκείνες. Η EveryDay βέβαια, έχει φροντίσει για όλες μας και μέσα από μοναδικούς τύπους, όπως οι Double Dry, αλλά και μοναδικά μεγέθη, όπως Mini και XL, καλύπτει κάθε μας ανάγκη. Κάνοντας το κουίζ και επιλέγοντας το ανάλογο προϊόν, να είσαι σίγουρη πως μπορείς πλέον να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

style3

One last note!

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όσο αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου είναι το στυλ σου, άλλο τόσο ίσως και σημαντικότερο, είναι το σύνολο των δραστηριοτήτων με τις οποίες επιλέγεις να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου. Αν μέχρι πρότινος η περίοδός σου γινόταν αιτία να αγχώνεσαι και σε κρατούσε μακριά από όλα εκείνα που αγαπάς, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως επιλέγοντας τον κατάλληλο τύπο σερβιέτας από την «πλούσια» γκάμα προϊόντων της EveryDay, θα μπορείς να απολαμβάνεις την κάθε μέρα σου στο maximum! Hyperdry, double-dry, sensitive, fresh sensitive, είναι μόνο μερικές από τις… σωτήριες λύσεις που θα σου παρέχουν απόλυτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση όλον τον χρόνο.

Τέλος, αν σου άρεσε το παραπάνω EveryDay Teen άρθρο, μην ξεχάσεις να… stick around για ακόμη περισσότερα νέα και άρθρα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved