Αυτά είναι τα EveryDay apps που θα «ξεκλειδώσουν» την πιο δημιουργική σου πλευρά!

Tα αγαπημένα μας EveryDay apps που θα «ξεκλειδώσουν» τη δημιουργική σου πλευρά!

Σχολείο, φροντιστήριο, διάβασμα. Το καθημερινό σου πρόγραμμα σε κάνει συχνά να «ασφυκτιάς» και να αισθάνεσαι πως δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τις δημιουργικές δραστηριότητες, που τόσο πολύ σου αρέσουν.

Πότε θα έρθει, λοιπόν, εκείνη η #WhiteDay που περιμένεις; Πώς μπορείς να βγάζεις, άραγε, EveryDay στην επιφάνεια την πιο creative πλευρά του εαυτού σου δίχως να επιβαρύνεις περισσότερο το πρόγραμμά σου;

Μπορεί να μην το γνώριζες αλλά, το «κλειδί» για να ανοίξεις την πόρτα της δημιουργικότητας βρίσκεται στα χέρια σου και συγκεκριμένα, στο smartphone σου! Διότι οι εφαρμογές και τα «έξυπνα» sites που μπορείς -και αξίζει- να «κατεβάσεις» ή να επισκεφτείς δεν σχετίζονται πάντα με τα φίλτρα και τα εφέ των selfies σου, αλλά έχουν επίσης τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τη δημιουργική σου πλευρά, να βγάλεις στην επιφάνεια τον πραγματικό σου εαυτό και να φοράς αυτοπεποίθηση EveryDay!

Ιδού, λοιπόν, τα αγαπημένα μας EveryDay apps που θα «ξεκλειδώσουν» τη δημιουργική πλευρά!

Snapguide: Στην περίπτωση που αναζητάς έμπνευση για να καταπιαστείς με οτιδήποτε σου αρέσει, τότε το Snapguide θα στην προσφέρει. Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία περιλαμβάνει ουσιαστικά how-to οδηγούς για τη μόδα, την ομορφιά, τη διακόσμηση, τη μαγειρική, DIY δημιουργίες και πολλούς άλλους τομείς που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Stylebook: Αν λατρεύεις τη μόδα, αλλά δεν έχεις πολύ χρόνο για να ασχολείσαι με τα fashion look σου, το Stylebook είναι η εφαρμογή που αναζητάς. Θα «ανεβάσεις» φωτογραφίες των ρούχων σου στο app, το οποίο θα σε βοηθήσει στη συνέχεια να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να δημιουργήσεις εύκολα, όμορφους στυλιστικούς συνδυασμούς. Με λίγα λόγια, με αυτή την εφαρμογή θα γίνεις σίγουρα πιο δημιουργική με τη μόδα, ενώ θα αναδείξεις και το δικό σου μοναδικό #RealEveryDay στυλ!

Inkflow Visual Notebook: Ένα ακόμη EveryDay app που θα σου προσφέρει έμπνευση. Το Inkflow Visual Notebook είναι μία υπέροχη, δωρεάν εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου μέσα από έναν περισσότερο δημιουργικό τρόπο και να εμπνέεσαι σε καθημερινό επίπεδο!

Facebook Local: Μπορεί να μην το πιστεύεις όμως, το γνωστό σου Facebook Local μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο δημιουργική. Και αυτό διότι παρακολουθώντας τα ιδιαίτερα events και τις παραστάσεις (μουσικές και θεατρικές) που «παίζουν» εντός και εκτός πόλης, καθώς και τις προτιμήσεις των φίλων σου σε ό,τι αφορά στο θέμα της διασκέδασης και των τεχνών, μπορείς να εμπνευστείς και να ανακαλύψεις το επόμενο μεγάλο σου «πάθος».

Και το απαραίτητο EveryDay «must»: Τέλος, από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το αγαπημένο μας και σίγουρα «must» EveryDay Diary, το ημερολόγιο περιόδου της EveryDay. Μπορεί να μην είναι app όμως, θα το παρακολουθείς όποτε θέλεις στο everyday.gr από το «έξυπνο» τηλέφωνο ή το pc σου για να παρακολουθείς την περίοδό σου και πολλές ακόμη σημαντικές λεπτομέρειες για τον κύκλο σου. Τι σχέση έχει αυτό το diary με τη δημιουργικότητα; Θα σε βοηθήσει να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις και να αφιερώσεις όλη σου τη σκέψη μόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες!

apps2

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αποφασίσεις να «κατεβάσεις» ένα νέο app στο κινητό σου ή να επισκεφτείς την αγαπημένη σου ιστοσελίδα, φρόντισε να κάνεις τη διαφορά. Σε κάποιες περιπτώσεις, η τεχνολογία μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα πραγματικά σου ενδιαφέροντα, να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα και τη δημιουργική σου πλευρά και να γίνεις η πιο δημιουργική εκδοχή του εαυτού σου EveryDay! Με λίγα λόγια, θα σε βοηθήσει να κοιτάξεις μέσα σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να γίνεις και εσύ μέλος του κινήματος #RealEveryDay!

Ψάξε, λοιπόν, να βρεις τα δικά σου αγαπημένα creative apps και sites και stay tuned διότι σε περιμένουν και άλλα teen άρθρα γεμάτα cool tips για να φοράς στο εξής αυτοπεποίθηση EveryDay!

Stay #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved