Tell me everything: Δες τι απάντησε ο Ian Stratis στις δικές σου EveryDay ερωτήσεις!

Δες το βίντεο που ακολουθεί και εμπνεύσου από τις απαντήσεις του Ian Strati

Περίμενες με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή και επιτέλους ήρθε! Ο Ian Stratis επισκέφτηκε το studio του TeenQueen.gr και απάντησε στις δικές σου ερωτήσεις, δίχως να διστάσει να μιλήσει ακόμη και για τις πιο προσωπικές του EveryDay στιγμές και συνήθειες.

Ο αγαπημένος σου teen star μίλησε για όλα όσα ήθελες να μάθεις για εκείνον και εμείς, ετοιμάσαμε το βίντεο που ακολουθεί για να σου δώσουμε τις απαντήσεις που περίμενες να ακούσεις!

Άραγε, ποια είναι τα απλά EveyDay things που εμπνέουν τον αγαπημένο σου τραγουδιστή και πώς περνάει τον ελεύθερό του χρόνο; Αλήθεια, εσύ ξέρεις τι προσέχει πρώτα σε μια κοπέλα ο Ian ή αν πιστεύει στην πραγματική φιλία ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια; Μήπως, μπορείς να φανταστείς ποιο είναι το ιδανικό ραντεβού για εκείνον; Τελικά, πώς καταφέρνει να μετατρέπει τις black days σε white days;

Αυτά και ακόμη περισσότερα ήταν τα ερωτήματα στα οποία κλήθηκε να απαντήσει ο διάσημος teen star!

Όποια και αν είναι η απάντηση που ο Ian Stratis έδωσε στη δική σου ερώτηση, εμείς μπορούμε να σου αποκαλύψουμε με βεβαιότητα πως πρόκειται για έναν νέο που ξέρει πώς να βλέπει τη θετική όψη των πραγμάτων, EveryDay. Δες, λοιπόν, το βίντεο που ακολουθεί και εμπνεύσου από τις απαντήσεις του Ian για να μετατρέπεις και εσύ εύκολα στο εξής την κάθε μέρα σε μια #WhiteDay!

Μην ξεχάσεις όμως, να μείνεις συντονισμένη! Διότι το TeenQueen.gr μαζί με την EveryDay, θα καλέσουν σύντομα δύο ακόμη αγαπημένα σου teen «αστέρια» για να απαντήσουν μέσα από το απόλυτο EveryDayTeen site, στα δικά σου ερωτήματα.

Έτσι, θα μάθεις τα πάντα για το κίνημα των #WhiteDays, το οποίο θα σε βοηθήσει να βάλεις τέλος… στη μαυρίλα και θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στον εαυτό σου! Γιατί στο εξής έχεις πλάι σου τον δικό σου σύμμαχο αισιοδοξίας και υγιεινής φροντίδας, που θα σε συντροφεύει σε κάθε φάση της ζωής σου, EveryDay!

Stay tuned και να θυμάσαι: EveryDay can be a #WhiteDay!



#EveryDay #MyBestFit #WhiteDays #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved