3+1 EveryDay trends του 2020 που αξίζει να μάθεις πρώτη

3+1 EveryDay trends του 2020 που αξίζει να μάθεις πρώτη

Βρήκαμε 3+1 EveryDay τάσεις της χρονιάς που έρχεται 

Παντού διαβάζεις και ακούς για τάσεις και στυλ που αξίζει να ακολουθήσεις. Αλήθεια όμως, γνωρίζεις ποια από τα trends που βλέπεις στα social media αξίζουν πραγματικά την προσοχή σου; Με το 2020 να απέχει μία μόλις «ανάσα», αναζητήσαμε και βρήκαμε 3+1 EveryDay τάσεις της χρονιάς που έρχεται και οι οποίες μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα σου και μάλιστα, σε διάφορους τομείς.

0909 girl 300x250

Να θυμάσαι απλώς ότι δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις ένα trend μόνο και μόνο επειδή όλοι μιλούν για εκείνο. Το σημαντικό πίσω από κάθε σου επιλογή είναι να ταιριάζει στις δικές σου EveryDay συνήθειες και φυσικά, να κάνει πιο εύκολη ή περισσότερο διασκεδαστική την καθημερινότητά σου.

Ιδού, λοιπόν, τα fashion και wellness trends του 2020 που «κέρδισαν» την προσοχή μας και αξίζει να μάθεις πρώτη!

#1 Virtual wellness για την EveryDay άσκησή σου!

Ακόμη και αν δεν είσαι fan της γυμναστικής, το 2020 φαίνεται πως θα δεις την καθημερινή προπόνηση με μία άλλη, περισσότερο αισιόδοξη και «ζεστή» ματιά. Διότι δεν θα χρειάζεται να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ή το γήπεδο της γειτονιάς για να προπονείσαι. Αντιθέτως, θα μπορείς να «χωράς» την προπόνησή σου παντού. Το κορυφαίο wellness trend του 2020 είναι η γυμναστική στο σπίτι με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Ακόμη, λοιπόν, και αν δεν διαθέτεις στο δωμάτιό σου έναν «έξυπνο», διαδραστικό καθρέφτη επαυξημένης πραγματικότητας (ok, ενδεχομένως θα χρειαστούν μερικά ακόμη χρόνια για να γίνουν mainstream), με τη βοήθεια του smartphone, του tablet σου και ενός wellness app ή ενός απλού video στο YouTube θα μπορείς να αθλείσαι ό,τι ώρα θέλεις και όποτε το επιτρέπει το πρόγραμμά σου.

#2 Eco-friendly girl

Η στροφή σε μία περισσότερο eco-friendly καθημερινότητά αποτελεί ένα ακόμη κορυφαίο trend που έχει ήδη αρχίσει να κυριαρχεί παντού και από το 2020 θα μπει για τα καλά στις ζωές μας. Μας αρέσει πολύ διότι φαίνεται πως είναι καλό για εμάς αλλά και για το περιβάλλον μας και για να το ακολουθήσεις, θα χρειαστεί απλώς να κάνεις ορισμένες αλλαγές στις EveryDay επιλογές σου.

Για παράδειγμα, στο εξής μπορείς να προτιμάς να απολαμβάνεις τον χυμό σου με μπαμπού καλαμάκια, να πίνεις το νερό σου σε βιοδιασπώμενα ποτήρια ή οικολογικά θερμός και να βάζεις τα σνακ σου σε γυάλινα βαζάκια. Οι eco-friendly επιλογές που αξίζει να κάνεις το 2020 όμως, δεν σταματούν εδώ. Διότι ακόμη και σε ό,τι αφορά στη μόδα, στο εξής καλό είναι να κάνεις περισσότερο προσεκτικές επιλογές, δηλαδή να φοράς -όταν αυτό είναι εφικτό- ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά ή να προτιμάς outfits που παράγονται με τρόπο που σέβονται το περιβάλλον. Πάνω από όλα όμως, αν θέλεις να ακολουθήσεις αυτό το EveryDay, πρέπει να φροντίσεις να μην ξεχνάς να κάνεις ανακύκλωση. Να θυμάσαι πως το μέλλον είσαι εσύ. Μπρος, λοιπόν, στον δρόμο που χαράσσει η Gen Z!

#3 Feel free, EveryDay!

Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως το 2020 η μόδα επιτάσσει να πειραματίζεσαι με ό,τι στυλ σου αρέσει και κυρίως, να μην επιτρέπεις σε τίποτε να επεμβαίνει στο στυλ σου; Ναι, καλά διάβασες. Τέλος τα «πρέπει», η ανασφάλεια και η διστακτικότητα. Τη χρονιά που έρχεται, θα φοράς κάθε μέρα την αυτοπεποίθησή σου και μαζί με αυτή, ό,τι άλλο σε κάνει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου και πάνω απ’ όλα, άνετα. Αρκεί να βρεις το δικό σου best fit και να το φορέσεις με σιγουριά ώστε να ζήσεις μία ακόμη ημέρα στο maximum!

Θέλεις να φορέσεις εκείνο το στενό, vintage τζιν που φορούσε η μητέρα σου όταν πήγαινε σχολείο και το οποίο λάτρεψες από την πρώτη στιγμή; Τόλμησέ το! Μήπως ονειρεύεσαι να πας στο σχολείο με εκείνο το λευκό παντελόνι, ακόμη και αν είναι ακόμη χειμώνας και έξω βρέχει ή έχεις περίοδο; Δοκίμασέ το! Για την ακρίβεια, αξίζει να το τολμήσεις διότι πρόκειται για το +1 trend της λίστας μας και συνιστά ένα από τα κορυφαία fashion trends του 2020.

+1 και κάνε την κάθε μέρα μία White Day!

Όπως σου αποκαλύψαμε παραπάνω, ένα από τα αγαπημένα μας 2020 trends έχει -επίσης- σχέση με τη μόδα και σε θέλει να επιλέγεις το white look από την κορυφή ως τα νύχια, ακόμη και τον χειμώνα. Εμπλούτισε, λοιπόν, την γκαρνταρόμπα σου με περισσότερα λευκά outfits και κάνε τη διαφορά με τα look σου. Ένα λευκό τζιν, ένα white ζιβάγκο και ένα ολόλευκο τζάκετ ή σακάκι αρκούν για να πετύχεις το κορυφαίο white look της σεζόν.

Ευτυχώς, σήμερα δεν χρειάζεται να αποφεύγεις τα αγαπημένα σου look και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να περιορίσει τις στυλιστικές σου επιλογές -ούτε η περίοδός σου- αφού με την EveryDay είσαι καλυμμένη κάθε μέρα. Ναι, στο εξής EveryDay can be a White Day και αυτό, μας αρέσει πολύ!

Μελέτησε, λοιπόν, τα κορυφαία trends του 2020, προτίμησε εκείνα που σου αρέσουν και σε εκφράζουν και προσπάθησε να τα προσαρμόσεις στη δική σου καθημερινότητα, τις ανάγκες σου και το προσωπικό σου στυλ. Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πως μία τάση που αξίζει πραγματικά τον χρόνο και την προσοχή σου, πρέπει να μπορεί να σε βοηθά να αισθάνεσαι ο εαυτός σου κάθε μέρα, να ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και να σε κάνει να νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά EveryDay!

#EveryDay #MyBestFit #WhiteDays

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved