EveryDay Love: Πώς θα βγεις αλώβητη από τα σχολικά «καρδιοχτύπια»

Οι έρωτες της εφηβείας δεν είναι εύκολη υπόθεση 

Αισθάνεσαι ότι η καρδιά σου είναι έτοιμη να «σπάσει»; Νιώθεις πως δεν έχεις διάθεση να σηκωθείς από το κρεβάτι; Μιλάς απότομα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και το μόνο που θέλεις είναι να κλειστείς στο δωμάτιό σου και να φας ένα ακόμη σοκολατάκι;

Οι έρωτες της εφηβείας δεν είναι εύκολη υπόθεση και όλες όσες τους έχουμε βιώσει, θυμόμαστε ακόμη πόσο δύσκολο ήταν το να προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το αγόρι που μας πλήγωσε, επιχειρώντας ταυτόχρονα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο σχολείο.

Πώς, μπορείς, λοιπόν να διαχειριστείς την υπόθεση «EveryDay Love» και να βγεις αλώβητη από τα σχολικά «καρδιοχτύπια»; Υπάρχει άραγε τρόπος να συνεχίσεις να φοράς αυτοπεποίθηση EveryDay; Το «κλειδί» σε αυτή την περίπτωση είναι να παραμείνεις ψύχραιμη, να κατανοήσεις πως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου και κυρίως, να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω λίστα που ετοιμάσαμε για κάθε ερωτοχτυπημένη teen queen. Θα σε βοηθήσει να «ανεβάσεις» τη διάθεσή σου και να δεις πως με την EveryDay, κάθε μέρα μπορεί να είναι #WhiteDay!

Βάλε τέλος στο overthinking κρατώντας το μυαλό σου απασχολημένο

Τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να ξεπεράσεις μία ερωτική απογοήτευση, από το να σταματήσεις να σκέφτεσαι non-stop (τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες), το αγόρι που σε πλήγωσε; Μα φυσικά να κρατάς το μυαλό και το EveryDay πρόγραμμά σου απασχολημένο. Πες «ναι» στις προτάσεις των φίλων σου, διάβασε λίγο περισσότερο για να ξεχαστείς, ασχολήσου με την προσωπική σου περιποίηση, γυμνάσου, ξεκίνα μία νέα δραστηριότητα, ξεκίνα μία νέα σειρά. Στην αρχή θα δυσκολευτείς, ωστόσο, έπειτα από λίγα λεπτά θα επικεντρωθείς σε ό,τι κάνεις και καθώς οι μέρες θα περνούν, θα μπορείς να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα συναισθήματά σου.

Πίστεψε πως θα έρθουν πολλές white days

Το γεγονός πως η πρώτη σου σχέση δεν ήταν όπως την περίμενες δεν σημαίνει πως πρέπει να τα «βάψεις μαύρα»! Προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου και να πιστέψεις πως σε περιμένουν πολλές ακόμη white days! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να θεωρείς πως δεν έχεις άλλες επιλογές! EveryDay can be a white day: Αυτό είναι το αγαπημένο μας motto και σίγουρα αξίζει να γίνει και το δικό σου. Τα καλύτερα έρχονται για αυτό είναι σημαντικό να πιστέψεις στις δυνάμεις σου, να νιώσεις άνεση και σιγουριά με τον εαυτό σου και να αρχίσεις να ζεις την κάθε μέρα στο maximum. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως η θετική σκέψη φέρνει και θετικά αποτελέσματα -σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Μείνε -για λίγο- μακριά από τα social media και stay #RealEveryDay

Αν το κινητό σου έχει γίνει η προέκταση του χεριού σου, τότε ενδεχομένως θα δυσκολευτείς με αυτή τη συμβουλή. Ωστόσο, το να κάνεις ένα break από τα social media, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βγεις αλώβητη από ένα τρελό «καρδιοχτύπι». Messenger, φίλτρα, memes, selfies και Instagram stories. Σταμάτα για λίγο το σκρολάρισμα και προσπάθησε να κοιτάξεις μέσα σου. Διότι σε έναν κόσμο που απογειώνει το fake, δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από το να είσαι ο αληθινός εαυτός σου! Και η αλήθεια είναι πως η… τέλεια ζωή των διαδικτυακών σου φίλων και του πρώην σου, πιθανότατα απέχει πολύ από την πραγματικότητα! Η αλήθεια που αναζητάς δεν βρίσκεται στο Facebook. Είναι μέσα σου και αν αποφύγεις τους περιττούς περισπασμούς, θα καταφέρεις να την ανακαλύψεις.

love2

Μην αφήσεις, λοιπόν, μία ερωτική απογοήτευση να σε βγάλει -τουλάχιστον για πολύ- εκτός προγράμματος. Επικεντρώσου στον εαυτό σου, μην σταματάς να προχωράς, πίστεψε σε σένα και γίνε μέλος του κινήματος #RealEveryDay! Να θυμάσαι πως ομορφιά κρύβεται στη μοναδική αλήθεια της κάθε μίας από εμάς! You are perfect anyway! Stay tuned, λοιπόν, διότι στο TeenQueen.gr σε περιμένουν και άλλα EveryDay άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις κάθε μέρα την αυτοπεποίθηση στο τσεπάκι σου!

Stay #RealEveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved