Αυτά τα tips θα δώσουν boost στην αυτοπεποίθησή σου τις μέρες της περιόδου!

Γίνε «στήριγμα» για τον οργανισμό σου

Δεν ξέρω για εσένα, όμως εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι πάντοτε «καλοπερνούσα» κατά τη διάρκεια της περιόδου μου. Ας πούμε πως αισθανόμουν λίγο λιγότερο… fabulous σε σχέση με τον υπόλοιπο μήνα και αρκετά -έως πολύ- άβολα. Μαζί με εμένα, δεν είναι λίγα τα κορίτσια που παραπονιούνται πως μόλις η ημέρα έναρξης της περιόδου τους πλησιάζει, για κάποιον περίεργο λόγο η διάθεσή τους… φεύγει, μία διακριτική μελαγχολία «στριφογυρίζει» συνεχώς το μυαλό τους και οι ίδιες χάνουν για λίγο ένα «τσακ» από τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή τους. Από την άλλη να μου πεις, έχουμε καταφέρει να αντεπεξέλθουμε τόσο καιρό με τις τρελές και ανεξέλεγκτες ορμόνες της εφηβείας, σε λίγες μέρες θα κολλήσουμε; Όχι βέβαια!

Ακριβώς για αυτό παρακάτω έχω καταγράψει μερικά μυστικά tips που θα σου χαρίσουν την αναγκαία «ένεση» αυτοπεποίθησης που θα σε αναδείξει νικήτρια στο μηνιαίο αγώνα με τα period blues σου. Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις το παρακάτω κείμενο, σιγουρέψου μέσω του τεστ «Βρες την EveryDay σου» πως χρησιμοποιείς τον σωστό τύπο σερβιέτας και πάμε να βρούμε μαζί τη λύση για όλα τα υπόλοιπα!

Γίνε «στήριγμα» για τον οργανισμό σου

Η μαμά μου ισχυρίζεται πως «η περίοδος είναι υγεία» και έχει απόλυτο δίκιο! Μπορεί ο οργανισμός μας να χάνει πολύ αίμα, είναι στο χέρι μας όμως πόσο θα καταπονηθεί. Αυτό σημαίνει πως κάνοντας διατροφικές επιλογές υψηλής θρεπτικής αξίας, όπως λαχανικά και φρούτα, φροντίζοντας να ενυδατώνουμε το σώμα μας πίνοντας τακτικά πολύ νερό και συμπληρώνοντας τουλάχιστον οκτώ ώρες ύπνο κάθε βράδυ, να είσαι σίγουρη πως η περίοδος θα γίνει πολύ πιο ανώδυνη. Θα μου πεις τώρα, τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με την αυτοπεποίθησή σου; Κι όμως, η ευεξία και η βέλτιστη υγεία του οργανισμού σου, είναι ο βασικότερος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου.

boost2

Εξοπλίσου με τα κατάλληλα προϊόντα υγιεινής

Το έχω δει σε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες μου! Ήμουν λέει στο Γυμνάσιο, μου ήρθε περίοδος την ώρα των Αρχαίων και εγώ δεν είχα μαζί μου σερβιέτα. Δεν θυμάμαι καθόλου τι έγινε στη συνέχεια, θυμάμαι όμως πως αυτό το όνειρο έγινε η αφορμή για υπάρχουν πάντα στο backpack μου τουλάχιστον δύο σερβιέτες EveryDay! Πιο συγκεκριμένα, οι EveryDay Sensitive with cotton, είναι η αγαπημένη μου επιλογή καθώς, χάρη στη μοναδική διπλή καινοτομία τους μου προσφέρουν μία ανεπανάληπτη φυσική αίσθηση και ταυτόχρονα απόλυτη σιγουριά. Το υγιεινό, υφασμάτινο κάλυμμά τους που περιέχει βαμβάκι επιτρέπει στο δέρμα μου να αναπνέει προστατεύοντας από ερεθισμούς, ενώ η επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο ενισχύει την απορροφητικότητα ακριβώς εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο. Όπως και να ‘χει, hyperdry, double-dry, sensitive, fresh, sensitive, ό, τι τύπος κι αν είσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τον «σύμμαχο» που θα σου εξασφαλίσει τις πιο #WhiteDays γεμάτες αυτοπεποίθηση!

Φόρεσε ό,τι σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφη

Ξέρω πως οι περισσότεροι θα σου προτείνουν κατά της διάρκεια της περιόδου σου, να φορέσεις κάτι άνετο, φαρδύ, σκουρόχρωμο, ιδανικά μία φόρμα γυμναστικής και μία πολύ μακριά μπλούζα που θα κρύβει τα «επίμαχα» σημεία που μπορεί να λερωθείς. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν ξέρω κάποια κοπέλα που θα ένιωθε άνετα ντυμένη σαν τον μεγάλο μου αδερφό όταν πήγαινε ακόμη Λύκειο, οπότε αν θες όντως να νιώθεις άνετα φρόντισε να φορέσεις κάτι που σε κάνει πρωτίστως να νιώθεις ο πιο όμορφος εαυτός σου. Κάτι που χαίρεσαι όταν το φοράς, ακόμη κι αν αυτό είναι ένα λευκό skinny παντελόνι με το αγαπημένο σου crop top, η άσπρη τζιν σαλοπέτα σου, το λευκό αέρινο φουστάνι που θυμίζει καλοκαίρι. Μην ξεχνάς άλλωστε πως αν η αυτοπεποίθηση… φοριέται, τότε εσύ την έχεις EveryDay στο τσεπάκι σου!

boost3

Τώρα που γνωρίζεις όλα όσα χρειάζεται για να γλιτώσεις τα απρόοπτα mood swings της περιόδου και να κρατήσεις την αυτοπεποίθησή σου στο… ύψος της, να είσαι σίγουρη πως δεν θα περάσει ούτε μέρα που να μην αισθάνεσαι όσο fabulous σου αξίζει! Φροντίζοντας και «αγκαλιάζοντας» τον εαυτό σου, έχοντας πάντα τα κατάλληλα προϊόντα στην τσάντα σου, λαμβάνοντας υπόψιν τα αποτελέσματα του παραπάνω τεστ, η EveryDay θα είναι για σένα μία γιορτή!

Stay tuned γιατί σε περιμένουν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα EveryDayTeen άρθρα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved