Ο δεκάλογος του everyday «It Girl»: Πώς θα νιώθεις άνετη όπου και αν βρίσκεσαι

10 τρόποι για να δείχνεις άνετη EveryDay όπου κι αν είσαι

Υποθέτω πως έχει παρατηρήσει αρκετές φορές τα αγαπημένα μας «It girls» στα SoMe. Από τη Dua Lipa και την Kendal Jenner, μέχρι την αδερφή της Kylie και το «δίδυμο» Hadid, όλες μα όλες, σε όποια στιγμή της ζωής τους και αν τις καταγράφει ο φακός, δείχνουν πιο άνετες από ποτέ. Ναι, μπορεί πίσω από ένα post τους να υπάρχει μία ουρά από στυλίστες, μακιγιέζ, κομμωτές και φωτογράφους που τις «αποθεώνουν», γνωρίζοντας τα μυστικά του επαγγέλματος, εκτός όμως από τις παραπάνω διασημότητες, το ίδιο έχεις δει να συμβαίνει και με κορίτσια της διπλανής πόρτας που γνωρίζεις προσωπικά ή συναντάς τυχαία στο δρόμο. Κορίτσια στην ηλικία σου ίσως και λίγο μεγαλύτερα, που περπατάνε έχοντας έναν ακαταμάχητο αέρα αληθινής σταρ και καταφέρνουν να παραμένουν cool ακόμη και τις πιο αμήχανες στιγμές που εσύ θα ευχόσουν να ανοίξει η γη να σε… καταπιεί.

Όχι, ούτε η συμμαθήτριά σου, ούτε η ξαδέρφη σου, ούτε η κολλητή της αδερφής σου έχουν από πίσω τους ορδές επαγγελματιών να φιξάρουν κάθε λίγο και λιγάκι την εικόνα τους. Απλά χωρίς να το ξέρουν, ακολουθούν τον παρακάτω «δεκάλογο» που κάθε EveryDay «Ιt Girl» πρέπει να γνωρίζει! Διάβασε, λοιπόν, το κείμενο που ακολουθεί και να είσαι σίγουρη πως ακολουθώντας τις συμβουλές μας, από εδώ και πέρα θα νιώθεις και θα δείχνεις άνετη EveryDay όπου κι αν είσαι!

  1. Να είσαι πάντα ο εαυτός σου

Όπου κι αν βρίσκεσαι, ακόμη και πολύ μακριά από το comfort zone σου, να παραμένεις πάντα ο εαυτός σου. Ξέχνα ποια θα ήθελες ιδανικά να είσαι και «αγκάλιασε» κάθε πλευρά σου. Αυτή η αυθεντική ιδιαίτερη ενέργεια που μόνο εσύ εκπέμπεις, είναι που σε κάνει στα μάτια των άλλων ξεχωριστή!

  1. Μην «προδώσεις» το στυλ σου

Μπορεί κατά καιρούς να ενδίδεις στα εκάστοτε trends, ποτέ όμως δεν πρέπει να τα αφήσεις να «καπελώσουν» το προσωπικό σου γούστο. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις μέρες της περιόδου που νομίζεις πως ένα φαρδύ hoodie και ένα σκουρόχρωμο παντελόνι θα σε «γλιτώσουν» από κάποιο ατύχημα, καταστρέφοντας στην πραγματικότητα ολοσχερώς την εικόνα σου. Το στυλ σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου και αυτό που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Επιλέγοντας τις καινοτομίες που υπάρχουν στις σερβιέτες EveryDay και σου παρέχουν απόλυτη προστασία και κάλυψη, θα έχεις EveryDay μία #WhiteDay όπου μπορείς να φορέσεις ό,τι εσύ θες χωρίς κανέναν απολύτως φόβο! Οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton για παράδειγμα, όχι μόνο διαθέτουν ένα υγιεινό, υφασμάτινο κάλυμμα με βαμβάκι, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, αλλά ενσωματώνουν στον σχεδιασμό τους και την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο της σερβιέτας, για αξεπέραστη προστασία από διαρροές. Επιπλέον, μέσα από μία μεγάλη γκάμα μεγεθών που ξεκινάει από Mini φτάνοντας μέχρι XL, να είσαι σίγουρη πως θα βρεις την ιδανική EveryDay για σένα!

itgirl2

3. Ζήσε με τόλμη

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πηδήξεις bungee jumping από κάποια γέφυρα. Τα «It girls», έχουν απλά αυτό που λέμε «το θάρρος της γνώμης τους», είτε αφορά ένα γεγονός, είτε την ίδια τους τη ζωή. Γνωρίζουν σε βάθος ποιες είναι, έχουν αστείρευτη πίστη στις δυνάμεις και τον εαυτό τους και αυτό τους δίνει την τόλμη να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους πει το αντίθετο. Ναι, για αυτό τις βλέπεις να φοράνε με τέτοια άνεση όλα αυτά τα colorful εκκεντρικά συνολάκια.

4. Φρόντισε τον εαυτό σου

Όσο περισσότερο σε προσέχεις, τόσο καλύτερα θα σε γνωρίσεις και όσο καλύτερα σε γνωρίζεις τόσο πιο άνετη «in your own skin» θα νιώθεις. Χορταστικά γεύματα υψηλής θρεπτικής αξίας, τακτική φυσική άσκηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, άφθονο νερό και λίγο παραπάνω «me time», είναι ο συνδυασμός που σύντομα θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα!

itgirl3

5. Βρες τι σου ταιριάζει

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι που δεν αισθάνονται άνετα, είναι πως προσπαθούν να αντιγράψουν σε ένα επιφανειακό επίπεδο εκείνους που δείχνουν cool και άνετοι. Το μυστικό για να αισθάνεσαι άνετα, είναι να βρεις με τι «κουμπώνεις» καλύτερα, είτε αυτό είναι μία ασχολία, είτε μία παρέα. Το ίδιο ισχύει ακόμη και με τις σερβιέτες που επιλέγεις. Ω ναι! Ξέρεις πως για τις κηλίδες που βρίσκεις μερικά πρωινά στο σεντόνι σου, μπορεί να φταίει το γεγονός πως χρησιμοποιείς λάθος τύπο σερβιέτας; Κάνοντας το quiz «Βρες την EveryDay σου», θα ανακαλύψεις ποιο προϊόν γυναικείας υγιεινής ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και θα αισθάνεσαι πάντα καλυμμένη, άρα και άνετη. Όπως και να ‘χει, αν κατά τη διάρκεια της περιόδου η ροή σου είναι ανεξέλεγκτη, έχει σημασία να γνωρίζει πως υπάρχουν οι EveryDay Maxi Night οι οποίες σου παρέχουν σίγουρη προστασία και είναι 40% πιο μακριές από τις EveryDay Normal. Ακόμη πιο μεγάλες βέβαια, είναι οι EveryDay XL οι οποίες μάλιστα διαθέτουν διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας και προτείνονται για περιπτώσεις μεγάλης ροής ή χρήσης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

6. Μην ψάχνεις επιβεβαίωση

Αντί να προσπαθείς να «επικυρώσεις» την αξία σου μέσα από τα μάτια των άλλων, ανακάλυψε ποια πραγματικά είσαι και δώσε στον εαυτό σου τα respect που του αναλογούν για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουμε την τάση να επικεντρωνόμαστε περισσότερο στα ελαττώματα παρά στα προτερήματα και τα κατορθώματά μας. Φτιάξε μία λίστα με όλα εκείνα που σε κάνουν περήφανη και σύντομα θα πάψεις να έχεις ανάγκη τη γνώμη των άλλων. Εσύ θα ξέρεις καλύτερα!

itgirl4

7. Το χαμόγελό σου το «όπλο» σου

Ακόμη και τις πολύ αμήχανες στιγμές, εκείνες που νομίζεις πως θα κρατήσουν για πάντα, το χαμόγελο και η αισιοδοξία σου, είναι τα σωσίβια που θα σε «σώζουν» από κάθε… ναυάγιο. Να θυμάσαι πως οι αρνητικές σκέψεις σπάνια θα σε οδηγήσουν κάπου. Προσπάθησε όσο ζόρικες και αν είναι οι συνθήκες να κάνεις πέρα τη γκρίνια, να παραμένεις αθεράπευτα αισιόδοξη και θα δεις πως όλα αργά ή γρήγορα θα πάρουν από μόνα τον δρόμο τους.

8. Βρες τη δική σου πηγή έμπνευσης

Η κάθε μια από εμάς, ανάλογα με τον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντά της, έχει για πρότυπο ένα άλλο κορίτσι του οποίου η λαμπρή πορεία λειτουργεί σαν «φακός» στη ζωή της, ώστε να βρει και εκείνη το δικό της μονοπάτι. Κάνοντας copy τον τρόπο που ντύνεται, βάφεται ή ποζάρει στον φακό το πρότυπό σου, δεν θα κερδίσεις τίποτα απολύτως. Αντίθετα, ψάχνοντας να βρεις τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά που την κάνουν σημαντική στα μάτια σου, όπως είναι η επιμονή, ο δυναμισμός, το ταλέντο της, θα ξέρεις από που χρειάζεται να ξεκινήσεις για να κατακτήσεις και εσύ τα όνειρά σου.

itgirl5

9. Θέσε τους δικούς σου κανόνες

«Κλείσε» τα αυτιά σου σε όλους εκείνους που σου λένε τι πρέπει να κάνεις, πώς πρέπει να αισθάνεσαι και -κυρίως- πώς πρέπει να είσαι. Μην προσπαθήσεις ούτε στιγμή να προσαρμόσεις τον εαυτό σου στην εικόνα που κάποιος άλλος θέλει να σου επιβάλει. Το σώμα σου, η ζωή σου, οι σκέψεις σου, είναι ένα «παιχνίδι» που αφορά εσένα και μόνο. Θέσε τους δικούς σου κανόνες και μην ξεχνάς πως είσαι πανέμορφη ακριβώς γιατί είσαι εσύ! «Παίζοντας» με τους δικούς σου όρους, η EveryDay να είσαι σίγουρη πως θα είναι για σένα μία γιορτή!

10. Κλείνοντας αυτόν τον «δεκάλογο, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι πως αν το παραπάνω άρθρο σου φάνηκε χρήσιμο, τότε φρόντισε να stay tuned γιατί θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα για τα ζητήματα που σε απασχολούν. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς πως αν όπως λένε η αυτοπεποίθηση φοριέται, τότε εσύ την έχεις στο τσεπάκι σου EveryDay!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved