Τα everyday girls που έγιναν τα πιο γνωστά music icons -και πώς τα κατάφεραν

Όλα τα μυστικά για να γίνεις κι εσύ music idol

Δεν χορταίνεις να ακούς ξανά και ξανά στο repeat τα κομμάτια τους, μερικές φορές μάλιστα μιλάνε τόσο βαθιά μέσα στην ψυχή σου, που νομίζεις πως γράφτηκαν αποκλειστικά για εσένα! Ξέρεις σχεδόν τα πάντα για εκείνες, τις ακολουθείς σε όλα τα social media και η λαμπερή ιστορία της κάθε μίας προς την κορυφή των charts -και όχι μόνο, είναι για σένα ένας ακόμη λόγος να πιστεύεις EveryDay ακόμη περισσότερο στον εαυτό σου. H πάντα γλυκιά Ariana Grande, η δυναμική και ξεχωριστή Billie Eilish και η… εξωτική Camilla Cabello, εκτός από το να αποτελούν τη σημερινή κοριτσίστικη «αγία τριάδα» της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, σαρώνοντας στο πέρασμά τους βραβεία, views και θαυμαστές, κάποτε ήταν αυτό που συνηθίζουμε να λέμε τα «κορίτσια της διπλανής πόρτας». Πώς τα κατάφεραν, λοιπόν, και σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετατράπηκαν και στα απόλυτα music idols; Πάμε να το μάθουμε παρακάτω!

Η diva της pop Ariana Grande

ariana

Η απόλυτη diva της pop με σήμα κατατεθέν το μακρύ ponytail της, δεν άργησε να «ξεδιπλώσει» την αγάπη της για τη μουσική. Γεννήθηκε στη Φλόριντα το 1993 και τα πρώτα της θαρραλέα βήματα στον χώρο την έφεραν σε ηλικία μόλις επτά ετών στην παιδική σκηνή του Fort Lauderdale να υποδύεται την Annie στο ομώνυμο μιούζικαλ, ενώ συγχρόνως εμφανιζόταν και στα: «Ο Μάγος του Οζ», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Ακολούθησαν κάποιες μικρότερες εμφανίσεις σε καραόκε βραδιές και έπειτα η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση. Στα δεκατρία της έχει ήδη μπει με δυναμισμό σε μία από της σκηνές του Broadway, κερδίζοντας για τη συμμετοχή της ως cheerleader στο μιούζικαλ «13» και την πρώτη της βράβευση με το National Youth Theater Association Award. Η Ariana είχε πια αποδείξει πως είναι αυτό που στο θέατρο λένε πολλοί «τριπλή απειλή», ότι μπορεί δηλαδή να χορέψει, να τραγουδήσει και να παίξει, κάνοντας και τα τρία εξίσου πετυχημένα. Αυτό το έμφυτο χάρισμα την έκανε ένα από τα αγαπημένα παιδιά και τα μεγαλύτερα ταλέντα που πέρασαν ποτέ από το κανάλι του Nickelodeon, κάνοντας το απόλυτο breakthrough μέσω του sitcom «Victoriοus», υποδυόμενη την Cat Valentine που τόσο αγαπήσαμε! Έκτοτε, ακολούθησαν πέντε υπέροχα στούντιο άλμπουμ και αμέτρητες πλέον βραβεύσεις! Εμείς πάλι από τις αρχές του χρόνου δεν έχουμε σταματήσει να τραγουδάμε «Thank you next, next»!

Η Baby C… Camila Cabello

camilla

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Camila Cabello γεννήθηκε το 1997 στην Αβάνα της Κούβας και κατοικούσε εκεί μέχρι τα έξι που μετακόμισε με την οικογένειά της στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Για το διάστημα μεταξύ 2012- 2013, αναγκάστηκε να αφήσει προσωρινά τα θρανία για να προσηλωθεί στη μουσική της καριέρα, όμως έπειτα επέστρεψε για να μπορέσει να πάρει το απολυτήριό της. Στην ηλικία των 16, αποφασίζει να συμμετάσχει στις οντισιόν του τηλεοπτικού προγράμματος «The X Factor» όπου η κριτική επιτροπή τη φέρνει κοντά με τα υπόλοιπα κορίτσια που μέχρι πρόσφατα μαζί αποτελούσαν την μπάντα Fifth Harmony. Μετά την κυκλοφορία του δεύτερου studio άλμπουμ της μπάντας «7/27» και την κομβική συνεργασία με τον μετέπειτα σύντροφό της Shawn Mendes στο ντουέτο «I know what you did last summer», η Camilla αποφάσισε να ακολουθήσει τη δική της ξεχωριστή πορεία, η οποία έκτοτε παραμένει σταθερά ανοδική. Το 2018 κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Camila» από τον οποίο hit όπως το «Havana», το «Never be the same» και το «Bad things» κατάφεραν να κατακτήσουν όχι μόνο τα ραδιόφωνα, αλλά και τις καρδιές μας! Όσο για το Baby C, είναι το cute nickname με το οποίο την αποκαλεί η Taylor Swift και μας κάνει να λιώνουμε!

Η Billie Eilish, DUH!

billie5

Ό,τι και να πούμε για αυτό το κορίτσι, δεν είναι αρκετό για να την περιγράψει! Η άνεσή της, ο τσαμπουκάς και η αλήθεια που βγάζουν τα κομμάτια της, επιβεβαιώνουν πως όπως και εσύ, έτσι και η Billie είναι μία EveryDay ηρωίδα της καθημερινότητας, που θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα! Γεννήθηκε στο Λος Άντζελες το 2001 όπου και εκεί στα οκτώ της χρόνια, έκανε τα πρώτα βήματα στη σκηνή ως μέλος της παιδικής χορωδία της περιοχής (Los Angeles Children's Chorus) και τρία χρόνια αργότερα, επηρεασμένη από τον μεγαλύτερο αδερφό και «μέντορά» της Finneas O'Connell, ξεκινάει να γράφει δικά της τραγούδια. Το 2015 ετοιμάζει για την μπάντα του αδερφού της το κομμάτι «Ocean Eyes», με του οποίου το single τελικά ντεμπουτάρει στο Soundcloud έναν χρόνο αργότερα. Ακολούθησαν μερικές ακόμη single επιτυχίες όπως το «Bored», το «Bellyache», το «Watch», το «Copycat» και ένα άκρως πετυχημένο EP με τίτλο «Don't Smile at Me». Τον Μάρτιο που μας πέρασε, «μπήκε» για τα καλά στη ζωή μας και έφερε τα πάνω κάτω με το ολοκληρωμένο πλέον άλμπουμ της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» και όπως όλα δείχνουν το όνομα Eilish θα το ακούμε για πολύ, πολύ καιρό ακόμη!

Κλείνοντας, αυτό που θέλω να σου επισημάνω μέσα από τις παραπάνω τρεις ιστορίες, είναι να μην αμφιβάλεις ούτε στιγμή για τον εαυτό σου και να κυνηγάς τα όνειρά σου ασταμάτητα. Όπως η Ariana, η Camila και η Billie μπόρεσαν με αυτόν τον τρόπο να «αγγίξουν» κορυφή, να ξέρεις πως οτιδήποτε κι αν ονειρεύεσαι, είτε αυτό είναι ένα κατάμεστο από κόσμο στάδιο με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω σου, είτε να χαράξεις μία λαμπρή πορεία στην αρχιτεκτονική, όλα είναι πιθανά αρκεί εσύ να τα θελήσεις. Όπως έλεγε και ο σοφός Walt Disney, «Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις».

Be yourself EveryDay και το… σύμπαν θα είναι πάντα με το μέρος σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved